Support

Har du problemer med at tilslutte din bil, med at bruge vores mobile applikationer eller betjene multimediesystemet? Find den seneste tekniske support og almindelige spørgsmål angående vores infotainment-produkter. Nedenstående links burde hjælpe dig i gang.

Volvo ID    Sensus Connect    Volvo on Call

Volvo ID
Ønsker du at oprette et Volvo ID eller få adgang til vores online Volvo services?

Læs mere >

Sensus Connect
Vil du tilslutte din smartphone til din bil eller har du andre spørgsmål vedrørende vores 'all-in-one' system?

Læs mere >

Volvo on Call
Har du glemt din PIN-kode, vil du oprette en app-konto eller vide, hvilke tjenester der kan fås til din mobiltelefon og bil?

Læs mere >

Sensus Connected Touch    Bluetooth Handsfree System    Owners' Information

Sensus Connected Touch
Har du brug for support ved opdatering af din software?Vil du vide, hvilke dongles, der er kompatible, eller hvordan man downloader en applikation?

Læs mere >

Håndfrit Bluetooth-system
Er din telefon kompatibel, og hvordan fungerer Bluetooth i din Volvo?

Læs mere >

Ejerinformation
Hvad er de unikke features til netop din Volvo? Denne sektion dækker biler fra modelår 2004.

Læs mere >

Sensus Navigation

Sensus Navigation
Find ud af, hvordan du indstiller din destination, opdatere kort eller ændre dine personlige indstillinger.

Læs mere >