Tuki

Support

Onko sinulla vaikeuksia auton yhdistämisessä tai mobiilisovellusten tai multimediajärjestelmän käytössä? Täältä löydät infotainment-tuotteitamme koskevan uusimman teknisen tuen ja usein esitetyt kysymykset. Alla olevien linkkien avulla pääset taas eteenpäin.

Volvo ID     Sensus Connect     Volvo on Call

Volvo ID
Haluatko luoda Volvo ID -tunnuksen tai käyttää Volvon verkkopalveluja?

Lue lisää >

Sensus Connect
Haluatko yhdistää älypuhelimesi autoon vai onko sinulla muita kysymyksiä auton käyttöjärjestelmästä?

Lue lisää >

Volvo on Call
Unohditko PIN-koodisi, haluatko luoda sovellustilin tai tietää, mitä palveluja matkapuhelimeesi ja autoosi on saatavana?

Lue lisää >

Sensus Connected Touch     Bluetooth Handsfree System     Owners' Information

Sensus Connected Touch
Tarvitsetko apua ohjelmiston päivitykseen? Haluatko tietää, mitkä nettitikut ovat yhteensopivia tai miten sovellus ladataan?

Lue lisää >

Bluetooth-handsfree-järjestelmä
Onko puhelimesi yhteensopiva ja miten Bluetooth-yhteys toimii Volvossasi?

Lue lisää >

Tietoja omistajille
Mitkä ovat Volvosi yksilöllisiä ominaisuuksia? Tämä osio kattaa autot mallivuodesta 2004 lähtien.

Lue lisää >