Într-un Volvo XC60 din 2014 puteţi aborda orice fel de drum ce se deschide în faţa dvs.

Fie că veţi conduce pe o stradă principală sau pe partea stâncoasă a muntelui, cu noul Volvo XC60 o veţi face cu stil şi într-o manieră confortabilă.

Capabilitate şi performanţă

Poţi alege dintre patru tipuri de şasiuri minunat echilibrate - Touring, Dynamic, şasiul R-Design Sport sau şasiul Four-C cu comandă electronică care poate efectua până la 500 calcule pe secundă. Atunci când este combinat cu sistemul Corner Traction Control, modelul XC60 îţi conferă o încredere puternică oriunde te-ai afla, pe autostradă sau pe drumuri de ţară.

Eleganţă subtilă potrivită stilului tău

Noul grilaj larg şi practic al radiatorului, precum şi luminile de deplasare pe timp de zi ajută modelul XC60 să iasă în evidenţă. Toate componentele, de la capota Volvo clasică a motorului, sculptată în formă de V până la stiva centrală articulată clasică, se bazează pe simplicitate elegantă şi linii curate şi fluide care reflectă tradiţia noastră de design unică.

Orice mediu, orice vreme

Modelul XC60 se simte în largul lui în orice condiţii de teren, datorită gărzii la sol înalte şi sistemului de tracţiune integrală opţional. În combinaţie cu sistemul Hill Start Assist (asistenţă la pornirea în pantă) şi sistemul opţional Hill Descent Control (de control al coborârii în pantă), acesta permite alegerea unor rute mai puţin circulate ştiind că autovehiculul poate face faţă condiţiilor de drum care îl aşteaptă.

Oferindu-ţi protecţie într-o lume care se mişcă rapid

Dacă autovehiculul din faţă opreşte brusc şi tu nu reacţionezi în niciun fel, sistemul nostru City Safety avansat va acţiona frânele - la viteze de până la 50 km/h. Faza noastră lungă activă (Active High Beam) îţi permite să-ţi menţii atenţia concentrată asupra drumului şi să vezi mai departe fără a orbi ceilalţi conducători auto.

Vizualizare înregistrare video

Vizualizare înregistrare video

Conectare avansată şi intuitivă

Datorită celor trei moduri care îţi stau la dispoziţie, poţi personaliza afişajul digital adaptiv în funcţie de starea ta de spirit. Alege sistemul Sensus ConnectedTouch cu activare vocală pentru a naviga cu uşurinţă şi a te bucura de o întreagă lume de divertisment online.

Vizualizare înregistrare video

Vizualizare înregistrare video