Redaţi video

Inovări Volvo

Tot ce facem este conceput în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovaţie pe care o facem este creată pentru a vă simplifica şi a vă îmbunătăţi viaţa. Suntem în special mândri de progresele noastre în domeniul economiei de energie, conectivităţii şi siguranţei. Concepţiile noastre în aceste domenii le denumim: Drive-E, Sensus şi IntelliSafe.

Maşină Volvo pe autostradă

Domenii de inovare Volvo Cars

Conceput pentru a vă oferi o plăcere mai mare de condus

Cum ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi bucuria de a conduce cu condusul sustenabil? Aceasta este ideea din spatele Drive-E, unde aplicăm o abordare complexă pentru a crea maşini mai bune, mai inteligente şi mai sustenabile.

Putere eficientă

Grupuri motopropulsoare Drive-E

Puternic, compact, eficient

Puteţi obține aceeaşi putere de la un motor cu patru cilindri ca şi de la un motor cu şase sau chiar şi cu opt cilindri, dar cu consum mai redus de combustibil? Acest lucru este posibil cu noile noastre tehnologii. Costurile operaţionale vor fi mai reduse, iar motorul dvs. va produce mai puţine emisii toxice de gaze de eşapament. Şi nu veţi fi nevoit să renunţaţi la o experienţă de condus minunată.

Mai multă putere

Mai multă putere. Tot timpul

Rămâneţi îndrăgostit de condus! Cu supra-încărcător şi turbo-încărcător, motorul nostru pe benzină, de ultimă generaţie, vă oferă mai multă putere, atât la turaţie scăzută, cât şi la turaţie ridicată. Am dezvoltat prima tehnologie inteligentă din lume pentru injecţia de motorină, denumită i-ART. Este unul dintre motivele pentru care motoarele noastre de mici dimensiuni sunt incredibil de puternice. Iar cu ajutorul cutiei de viteze cu opt trepte, maşina dvs. Volvo va fi întotdeauna în viteza corectă, pentru o performanţă optimă şi o experienţă de condus minunată.

Motor diesel cu grup motopropulsor Drive-e şi tehnologie i-Art.

Volvo Drive-e - Mai multă putere

Mai puţin combustibil

O abordare delicată cu lumea

Motoarele noastre de ultimă generaţie pe benzină au funcţie de supra-încărcare şi de turbo-încărcare. Asta înseamnă mai mult cuplu motor la turaţie redusă. Cum ar fi dacă v-aţi putea bucura de un condus minunat şi să economisişi combustibil? Modul ECO+ îmbunătăţeşte economia de combustibil prin optimizarea schimbărilor de viteză, a controlului motorului şi a răspunsului acceleraţiei. Dacă doriţi să rulaţi, trebuie doar să decuplaţi frânele motorului şi să reduceţi turaţia motorului la zero, atunci când vă permit condiţiile.

Motor pe benzină cu grup motopropulsor de la Volvo cu compresor şi turbo-încărcător

Volvo Drive-e - Mai puţin combustibil

Electrificare

Hibrid V60 Plug-in

Hibrid. Plăcere pură de a conduce

Hibridul nostru V60 Plug-in vă permite să utilizaţi motorină sau electricitate. Sau ambele. Puteţi conducte 50 km în fiecare zi cu zero emisii.

Funcţionalitate start-stop

Oraşele au devenit mai sigure

De ce să ţineţi motorul pornit atunci când staţi la semafor? Cu funcţia start/stop, economisiţi combustibil de fiecare dată când opriţi şi aduceţi viteza la neutru. Maşina porneşte automat atunci când apăsaţi ambreiajul.

Bărbat care conduce un Volvo

Electrificare Volvo - Funcţionalitate start - stop

Mediu

Aer interior

Respiraţi. E doar aer.

Sistemul pentru calitatea aerului interior verifică dacă aerul care intră conţine poluanţi şi închide fantele, dacă este necesar. De asemenea, un filtru de carbon activ va proteja pasagerii de gaze nocive, precum şi de mirosuri neplăcute.

Durabilitate

Un viitor durabil

La Volvo, nu vom face nimic fără a lua în considerare responsabilitatea pe termen lung faţă de mediu - şi faţă de dvs. Drive-E rezumă abordarea noastră faţă de acest aspect: de la fabrici mai curate la un mediu mai curat în interiorul maşinilor noastre şi motoare cu consum redus de combustibil.

Volvo V60 Hibrid condus pe o autostradă

Citiţi mai mult

Mediu Volvo - Durabilitate

Capacitate de reciclare

Fiecare maşină poate deveni ceva nou

Pentru a ajuta la minimizarea impactului total al maşinii asupra mediului, fiecare Volvo este conceput pentru a ajuta procesul de recuperare şi reciclare de la finalul duratei de funcţionare utilă. Maşinile noastre pot fi reciclate în proporţie de 85%.

Două maşini Volvo parcate afară

Mediu Volvo - Capacitate de reciclare

Mai mult de la Volvo

Apăsaţi aici pentru a merge mai departe

Găsiţi-vă distribuitorul Volvo

Volvo V60 Hibrid la încărcat

Găsiţi un distribuitor Volvo

Introducere Sensus

Clip video | 01:14

O persoană apasă un buton de pornire pe un aparat de înregistrare

Introducere Sensus

Dvs. şi maşina dvs., conectaţi

Sensus reprezintă filosofia noastră din spatele tuturor tehnologiilor care vă conectează cu maşina dvs. – şi cu lumea din jur. Soluţiile noastre elegante sunt concepute pentru a vă oferi informaţii, divertisment şi asistenţă în momentele în care aveţi nevoie de acestea, permiţându-vă să controlaţi şi să personalizaţi fiecare aspect al condusului dvs., fără niciun efort şi în mod instinctiv.

Sensus Connect

Clip video | 01:11

Sensus Connect

Sensus Connect

Divertisment

Sunet de primă clasă

Sunet de primă clasă de la Harman Kardon

Aveţi o relaţie de dragoste cu muzica? Noul nostru sistem audio cu sunet de primă clasă a fost conceput pentru dvs. Împreună cu Harman Kardon, experţii noştri în sunet au creat unul dintre cele mai bune sisteme audio pentru maşini din clasa acestuia. Veţi experimenta un sunet mai bogat, mai clar şi adevărat oriunde staţi - mulţumită tehnologiei inovatoare Dirac Live®. Dar nu ne credeţi pe cuvânt. Noul nostru sunet de primă clasă este mai bine experimentat în maşina dvs. Volvo.

Pandora

Doar muzica pe care o iubiţi

Acum vă puteţi bucura de Pandora în maşina dvs. Volvo. Această aplicaţie pentru interiorul maşini deschide calea către o lume bogată şi distractivă de muzică ce vă defineşte cu adevărat - în timp ce exploraţi muzică şi artişti noi care vă vor mări lumea. Scrieţi numele unui cântec preferat iar Pandora va găsi muzica pe care o iubiţi şi va crea liste de redare care vă vor stimula mintea. Toate acestea sunt uşor accesibile în maşina dvs. Volvo, pentru divertismentul dvs.

Aplicaţie Pandora în maşină Volvo

Divertisment Volvo Sensus - Pandora

Tuneln

100.000 staţii radio în maşina dvs. Volvo

Aduceţi radioul online în maşina dvs. Volvo cu TuneIn. Muzică, politică, cultură, emisiuni radio - trebuie doar să vă creaţi staţiile radio preferate pe smartphone, iar acestea vor apărea în maşina dvs. Aveţi mai mult de 100.000 staţii radio din puteţi alege.

Aplicaţie TuneIn în maşină Volvo

Divertisment Volvo Sensus - TuneIn

Rdio

Biblioteca dvs. de muzică nelimitată

Cu aplicaţia noastră de redare a muzicii Rdio, puteţi obţine acces facil la peste 20 milioane cântece în interiorul maşinii dvs. Volvo. Creaţi-vă propriile liste de redare pe laptop, tabletă sau smartphone şi le puteţi accesa cu uşurinţă din maşină. Bucuraţi-vă de propria coloană sonoră pentru călătoria dvs. şi experimentaţi muzica fără limite - oricând doriţi.

Aplicaţie Rdio în maşină Volvo

Divertisment Volvo Sensus - Rdio

Stitcher

Radio şi podcast-uri la cerere

Acum vă puteţi personaliza listele de redare ale staţiilor cu emisiunile radio şi podcast-urile preferate, în funcţie de starea de spirit pe care o aveţi. De exemplu, puteţi avea o listă de redare „Ştiri“ pentru naveta de dimineaţă şi o listă de redare „Emisiuni radio“ pentru călătoriile din timpul weekend-ului. Cu aplicaţia Stitcher, acestea vor fi afişate intuitiv şi vor putea fi accesate cu uşurinţă de pe ecranul maşinii dvs. Volvo.

Aplicaţie Stitcher în maşină Volvo

Divertisment Volvo Sensus - Stitcher

Navigare

Sensus Navigation

Aveţi controlul

Cu Sensus Navigation, aveţi toate facilităţile de navigare integrate în mod inteligent în maşina dvs. Volvo. Pentru siguranţa dvs., sistemul este uşor de utilizat, fără a vă atrage atenţia de la trafic. Setaţi destinaţii prin control vocal sau din confortul locuinţei dvs. sau de la birou, utilizând telefonul dvs. inteligent. Atunci când aveţi nevoie, sistemul este uşor de îmbunătăţit - actualizările gratuite ale hărţii vă asigură cea mai recentă experienţă de navigare actualizată.

Park & Pay

Modalitatea simplă de a staţiona

Aveţi probleme la găsirea unui loc de parcare liber? Vă grăbiţi să găsiţi un parcometru şi să plătiţi? Cu această aplicaţie în maşina dvs. Volvo, sistemul Sensus Navigation vă va ghida către cel mai apropiat loc de parcare liber. După ce aţi parcat, puteţi plăti pentru parcare din interiorul maşinii, utilizând aplicaţia. Iar imediat ce ieşiţi din locul de parcare, plata dvs. se va întrerupe automat.

Captură de ecran cu aplicaţia Park and Pay în maşină Volvo

Navigare Volvo - Park & Pay

Yelp

Ghidul dvs. urban pentru interiorul maşinii

Căutaţi cel mai bun espresso din oraş? Cel mai delicios burrito? O bicicletă de închiriat? Doriţi să ştiţi care sunt opiniile clienţilor? Această aplicaţie va divulga secretele ascunse pe care trebuie să le aflaţi pentru aventurile dvs. urbane: orice de la restaurante, cafenele şi viaţa de noapte, până la cumpărături, centre spa şi servicii medicale. Este uşor de utilizat şi include hărţi care vă prezintă direcţiile - toate cu acces confortabil din maşina dvs. Volvo.

Captură de ecran cu aplicaţia Yelp în maşină Volvo

Navigare Volvo - Yelp

Local search

Expertiză locală din interiorul maşinii

Căutaţi un restaurant bun cu fructe de mare? Aveţi nevoie de un hotel pentru cazare pe timpul nopţii? Aplicaţia noastră de navigare confortabilă Local Search vă va indica punctele de interes cele mai apropiate - precum restaurante, hoteluri, magazine şi atracţii turistice - şi vă va ghida până la capăt. De asemenea, puteţi obţine informaţii suplimentare despre preţuri, ore de funcţionare, numere de telefon, adrese şi altele. Iar pentru a vă conecta, trebuie doar să apăsaţi un buton

Aplicaţie Local Search în maşină Volvo

Navigare Volvo - Local Search

Glympse

Partajaţi-vă locaţia pe drum

Vă aşteaptă cineva? Sunteţi blocat în trafic? Sunteţi în întârziere? Un mod inteligent de a calma situaţia este de a vă partaja locaţia şi momentul în care ajungeţi la destinaţie prin SMS sau prin e-mail trimis către persoana (sau persoanele) care vă aşteaptă. Cu această aplicaţie inteligentă pentru interiorul maşinii, puteţi face posibil acest lucru, în timp ce vă bucuraţi de confortul din spatele volanului maşinii dvs. Volvo. Puteţi să vă continuaţi călătoria, iar toată lumea ştie unde vă aflaţi.

Captură de ecran cu aplicaţia Glympse în maşină Volvo

Navigare Volvo - Glympse

Send to Car

Planificaţi-vă ruta de oriunde vă aflaţi

Chiar dacă maşina în sine este confortabilă, aceasta nu este întotdeauna cel mai comod loc în care puteţi face planuri de călătorii. Având maşina Volvo conectată la serviciile pe bază de sistem cloud, vă puteţi planifica călătoriile de la distanţă, din confortul casei sau al biroului dvs. Utilizaţi smartphone-ul, tableta sau laptopul, iar destinaţiile vor fi deja setate în sistemul dvs. Sensus Navigation atunci când vă întoarceţi în maşina dvs. Volvo. Trebuie doar să spuneţi „OK“ şi puteţi porni

Captură de ecran cu aplicaţia Send to Car de la Volvo

Navigare Volvo - Send to Car

Conectare

Conectivitate integrată

Conectivitate integrată

Chiar din primele etape de proiectare, am creat maşina dvs. Volvo pentru a fi o platformă pentru conectivitate. Indiferent dacă este vorba despre conectarea dispozitivelor USB şi AUX, conexiunile wireless din maşină care utilizează tehnologii precum Bluetooth sau tehnologii cu bandă largă, care vă oferă acces la internet şi la serviciile şi aplicaţiile bazate pe sistem cloud - maşina dvs. Volvo este pregătită.

Punct de acces WiFi

Punct de acces WiFi

Oferindu-vă oportunitatea de a vă bucura de posibilităţile de conectivitate din interiorul maşinii, soluţia noastră opţională Volvo On Call pe bază de 3G vă oferă recepţie puternică prin utilizarea antenei de plafon a maşinii dvs. Nici nu trebuie să aveţi smartphone-ul în maşină pentru a avea acces la serviciile Volvo pe bază de sistem cloud. Volvo On Call înseamnă că puteţi crea un punct de acces Wi-Fi în interiorul maşinii dvs. Volvo - oricine vă însoţeşte în maşină se poate conecta cu uşurinţă la internet prin smartphone-ul, laptopul sau tableta sa.

Femeie care ţine un smartphone într-o maşină Volvo

Conectare Volvo - Punct de acces WiFi

Conexiune prin smartphone

Conexiune prin smartphone

În maşinile în care nu este disponibil Volvo On Call, puteţi utiliza smartphone-ul pentru a vă conecta la serviciile şi aplicaţiile pe bază de sistem cloud de la Volvo. În interiorul maşinii, puteţi crea cu uşurinţă conexiuni wireless între smartphone-ul dvs. şi sistemele de comunicare şi de divertisment ale maşinii dvs. Volvo - ceea ce vă permite să vă bucuraţi de o soluţie „mâini libere“ pentru telefon perfect integrată şi de redare nelimitată de muzică prin sistemul audio al maşinii dvs.

Bărbat care ţine o tabletă în faţa unei maşini Volvo

Conectare Volvo - Conectare prin smartphone

Servicii

Pornirea de la distanţă a motorului

Intraţi în confort

Imaginaţi-vă că vă întâmpină o cabină cu climatizare confortabilă de fiecare dată când intraţi în maşina dvs. Volvo - indiferent dacă afară este foarte frig sau foarte cald. Cu pornirea de la distanţă a motorului, puteţi porni motorul de la distanţă prin intermediul aplicaţiei Volvo On Call de pe smartphone-ul dvs. Aceasta scade sau creşte temperatura în cabină, la timpul potrivit, pentru a vă permite dvs. şi pasagerilor să vă începeţi călătoria în condiţii de confort.

Servicii Volvo - Pornirea de la distanţă a motorului

Programări de service prin conexiune

În stilul dvs.

Data viitoare când maşina vă anunţă că este momentul pentru un service, puteţi trece peste toate procedurile de rezervare obişnuite. Cu programările de service prin conexiune, veţi primi anumite propuneri pentru următoarea vizită de service la un atelier ales de dvs. Trebuie doar să selectaţi perioada de timp care vă convine, iar Volvo vă va reaminti despre aceasta în timp util. Iar, în viitorul apropiat, acest lucru ar putea permite atelierului să vă scaneze maşina Volvo de la distanţă şi chiar să o repare on-line.

Femeie care stă pe o canapea, aşteptându-şi maşina Volvo

Servicii Volvo - Programări de service prin conexiune

Control

Interfaţă de utilizator

Conexiune instantanee

În maşina dvs. Volvo, toate controalele sunt acolo unde vă aşteptaţi să fie În momentul în care vă aşezaţi pe scaunul şoferului, sunteţi instantaneu conectat cu maşina dvs. Volvo. Bucuraţi-vă de vederea afişajelor digitale noi şi elegante pentru şofer, cu trei teme. Experimentaţi sentimentul de control total cu selectorul rotativ inteligent de pe volan. Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de călătoria care vă aşteaptă.

Afişaj digital pentru şofer

Instantaneu al dvs.

Afişajul nostru digital clar şi de rezoluţie înaltă nu numai că vă oferă toate informaţiile de care aveţi nevoie - inclusiv direcţii de navigare şi semne rutiere actuale - fără a vă copleşi cu date. Ci vă oferă şi trei teme de afişaj din care puteţi alege. Eleganţă, Eco şi Performanţă. Astfel că, în funcţie de starea de spirit pe care o aveţi, puteţi să alegeţi tema de afişaj potrivită, precum şi o listă de redare a muzicii. Iar drumul vă aparţine.

Volan Volvo cu control integrat

Control Volvo - Afişaj digital pentru şofer

Control vocal

Puterea cuvintelor

Doriţi să efectuaţi un apel? Să schimbaţi staţia radio? Să setaţi destinaţia în sistemul dvs. Sensus Navigation? Rostiţi cu voce tare şi puteţi controla majoritatea facilităţilor de conectivitate, divertisment şi navigare din maşina dvs. Volvo. Şi puteţi face acest lucru rămânând atent la condus şi la traficul din jurul dvs.

Butoane de control în interiorul unei maşini Volvo

Control Volvo - Control vocal

Text to Speech

Primiţi întotdeauna mesajul

A deschide şi a citi mesaje SMS primite în timp ce conduceţi nu este întotdeauna o idee bună, cu excepţia situaţiilor în care aveţi pe cineva care să le citească pentru dvs. Cu funcţia noastră “text-to-speech“, puteţi primi SMS-urile la orice moment şi le puteți asculta citite prin apăsarea unui buton. Astfel puteţi rămâne conectat şi conduce în siguranţă.

Bărbat care conduce o maşină Volvo

Control Volvo - Text to Speech

Mai mult de la Volvo

Ţine-mă la curent

Continuare

Bărbat care utilizează o tabletă într-o maşină Volvo

Ţine-mă la curent - Domenii de inovare Volvo

Redefinind siguranţa, în fiecare zi

IntelliSafe este abordarea noastră completă referitoare la siguranţa maşinilor. Prin utilizarea tehnologiilor inteligente, aceasta vă protejează pe dvs., pe pasagerii dvs. şi pe toată lumea. Aceasta face ca Volvo să fie o maşină mai simplă, mai plăcută şi mai puţin stresantă. Suntem lideri în domeniul siguranţei din 1927 iar viziunea noastră este ca, până în 2020, să nu mai existe persoane care au fost ucise sau rănite grav într-o maşină Volvo.

Asistenţă

Pilot automat adaptiv

Este specific suedez să păstrezi distanţa.

Pilotul automat adaptiv se asigură că maşina dvs. păstrează distanţa faţă de maşina din faţă. Face ca experienţa de condus să fie mai relaxantă, în special în traficul urban cu viteză redusă.

Pilot pentru asistenţă la parcare

Un valet personal pentru parcare

Pilotul nostru pentru asistenţă la parcare vă poate parca maşina în locul dvs. La apăsarea unui buton, acesta scanează locul de parcare, utilizând senzori ultrasonici. Dvs. controlaţi viteza şi direcţia, în timp ce maşina controlează volanul în locul dvs.

Bărbat care parchează o maşină Volvo

Asistenţă Volvo -

Faza lungă activă

Bucuraţi-vă de condusul pe timpul nopţii

Imaginaţi-vă că nu trebuie să comutaţi între faza scurtă şi faza lungă atunci când conduceţi pe timp de noapte. Sistemul nostru pentru faza lungă activă detectează în mod automat dacă există alte vehicule, pietoni şi biciclişti şi acoperă faza numai cât este necesar.

Maşină Volvo cu faza lungă aprinsă

Asistenţă Volvo - Fază lungă activă

Alertă la traversarea traficului

Vedere la spate în timpul ieşirii cu spatele

Acum puteţi ieşi în siguranţă cu spatele dintr-un loc de parcare cu alertă la traversarea traficului, chiar dacă vederea dvs. este limitată. Sistemul utilizează senzori radar posteriori pentru a vă alerta cu privire la traficul care traversează din lateral, atunci când ieşiţi cu spatele.

Maşină Volvo condusă în trafic urban

Asistenţă Volvo - Alertă la traversarea traficului

Informare unghi mort

Luaţi-vă adio de la unghiul mort

Nu este niciodată plăcut să descoperiţi o altă maşină în unghiul dvs. mort, în momentul în care eraţi pe cale să schimbaţi benzile. Sistemul de informare unghi mort vă asigură vigilenţă totală utilizând senzori radar pentru a vă alerta cu privire la maşini, prin intermediul unei lumini de avertizare din stâlpul portierei din faţă.

Femeie în interiorul unei maşini Volvo

Asistenţă Volvo - Informare unghi mort

Prevenţie

City Safety

Condus mai sigur în oraş

City Safety vă dă o mână de ajutor atunci când maşina din faţa dvs. se opreşte brusc şi nu aveţi timp suficient pentru a reacţiona. Acesta pregăteşte frânele pentru un răspuns mai rapid şi, dacă nu este suficient timp, va frâna automat în locul dvs., pentru a reduce impactul sau chiar şi pentru a-l evita.

Detectarea pietonilor

Protejarea pietonilor

Cum ar fi dacă am putea extinde siguranţa Volvo chiar şi pentru cei care se află în afara maşinii? Detectarea pietonilor cu frânare complet automată este un sistem care detectează pietonii şi ajută la evitarea accidentelor. Poate aplica frânele în locul dvs., dacă este cazul.

Persoană care conduce o maşină Volvo, aşteptând ca pietonii să treacă strada

Prevenţie Volvo - Detectarea pietonilor

Detectarea cicliştilor

Protejarea cicliştilor

Dacă un ciclist se deplasează brusc în faţa maşinii dvs., sistemul de detectare a cicliştilor cu frânare complet automată vă va avertiza prin intermediul unei lumini proiectate pe parbriz. Acesta poate aplica frânele în cazul în care un accident este iminent.

Persoană care conduce o maşină Volvo pe un drum cu ciclişti

Prevenţie Volvo - Detectarea cicliştilor

Avertizarea coliziunii frontale

Cu un pas înainte

Avertizarea coliziunii frontale este un sistem de prevenire a accidentelor. Acesta scanează toate obiectele pe o rază de 150 metri din faţa maşinii şi, dacă un accident este iminent, vă avertizează şi pre-tensionează frânele. Poate aplica frânele în locul dvs., dacă este cazul.

Maşină Volvo staţionând la semafor

Prevenţie Volvo - Avertizarea coliziunii frontale

Asistenţă pentru păstrarea benzii

Menţineţi direcţia

Asistenţa pentru păstrarea benzii utilizează o cameră pentru a detecta poziţia maşinii pe drum. Dacă vă apropiaţi de un marcaj de bandă, sistemul va aplica uşor puţin cuplu asupra volanului. În cazul în care depăşiţi marcajul în mod neintenţionat, veţi fi alertat prin intermediul vibraţiilor haptice.

Maşină Volvo rulează şi scanează drumul

Prevenţie Volvo - Asistenţă pentru păstrarea benzii

Protecţie

Siguranţă de nivel global

Coliziuni minore

Dacă o maşină loveşte un copac sau un stâlp, consecinţele pot fi grave. Pentru a proteja şoferul şi pasagerii, utilizăm un design robust cu un amestec de oţel cu diferite calităţi. De când au fost introduse testele pentru coliziunile minore, modelele S60, XC60, XC90 şi S80 au fost clasificate pe primele locuri.

Protecţie la răsturnare

Menţinerea poziţiei dvs. atunci când maşina se rostogoleşte

Dacă maşina se răstoarnă, Sistemul de protecţie la răsturnare pre-tensionează centurile de siguranţă pentru a ţine toţi pasagerii mai ferm pe scaun. În acelaşi timp, apărătoarea gonflabilă este activată pentru a vă proteja împotriva impactului.

Maşină Volvo albă condusă în trafic urban

Protecţie Volvo - Protecţie la răsturnare

Airbag pentru pietoni

Protejarea celor fără protecţie

Cum ar fi dacă am putea extinde tehnologia de siguranţă şi pentru pietoni? Airbag-ul pentru pietoni este o premieră globală pentru tehnologia Volvo. Atunci când un pieton este lovit de maşină, airbag-urile maşinii care acoperă partea parbrizului sunt declanşate pentru a reduce impactul.

Airbag-ul Volvo pentru pietoni a fost activat

Protecţie Volvo - Airbag pentru pietoni

Centuri de siguranţă

Salvând vieţi din 1959

Ştiaţi că centura de siguranţă cu trei puncte este o invenţie Volvo? În prezent, avem şi elemente de pretensionare care se activează în câteva miimi de secundă în cazul unei coliziuni şi care strâng centura pentru protecţie sporită.

Centură de siguranţă pentru maşina Volvo

Protecţie Volvo - Centuri de siguranţă

Mai mult de la Volvo

Click here to go further

Find your Volvo Dealer

Femeie care conduce o maşină Volvo

Găsiţi un distribuitor Volvo