Detaliile sunt cele care fac diferenţa

Inscription este colecţia noastră de funcţii de interior şi de exterior care exprimă cele mai bune elemente din designul şi măiestria scandinavă. Confecţionate din materiale de cea mai bună calitate, aceste opţiuni sunt proiectate pentru un aspect atrăgător şi o experienţă plină de satisfacţii. Simplu spus, Inscription este semnătura Volvo pentru lux.

Lux delicat

Pentru un interior care vă reflectă gustul şi stilul propriu, Inscription oferă o varietate de culori de tapiţerie în piele unică, de calitate superioară, din Bridge of Weir, Scoţia. Această piele confecţionată în mod tradiţional are un aspect de o frumuseţe naturală, dar este şi foarte durabilă. De asemenea, se simte moale şi natural la atingere, ceea ce este o definiţie a luxului. În plus, pielea de calitate superioară, moale la atingere, asigură o suprafaţă mai aderentă, ideală pentru momentele în care experimentaţi caracteristicile excelente de manevrabilitate Volvo.

Calitate care depăşeşte graniţele

Utilizăm doar materiale naturale de cea mai bună calitate în gama noastră Inscription. De exemplu, puteţi descoperi că rafinamentul elegant al bordului din piele Inscription adaugă o notă mult mai specială interiorului dvs.

Decoraţiuni moderne din nuc

Finisajul liniar din nuc Inscription completează cu eleganţă consola noastră centrală iconică. Cu textura sa distinctivă, evocă cele mai mari avantaje ale mobilei moderne scandinave. Disponibil pentru Volvo XC60.

Un finisaj sofisticat

Împreună cu pielea moale perforată şi elegantă Inscription, finisajul din lemn şi luminile ambientale creează un sentiment de bunăstare distinsă şi fără efort. Disponibil pentru Volvo S80, V70 şi XC70.

Volan elegant

Volanul din lemn de nuc şi bordul îmbrăcat în piele emană eleganţă superioară. Acesta este disponibil pentru Volvo S80, V70 şi XC70.

Piele de primă clasă

Tapiţeria excelentă din piele moale Inscription, aici în negru antracit, este o adevărată marcă a calităţii. Disponibil pentru Volvo XC60 - opţiune cu ventilare disponibilă pentru Volvo S80, V70 şi XC70.

Luciu care străluceşte mai tare

Cu finisajele exterioare vopsite Inscription, frumuseţea naturală a maşinii dvs. Volvo este accentuată. Crystal White Pearl oferă o culoare foarte lucioasă şi strălucitoare, datorită faptului că s-au aplicat trei straturi de vopsea, în loc de două. Inscription Electric Silver şi Ember Black au particule de cupru care captează soarele, pentru a obţine un efect vizual splendid.

Design care bucură mai mult

Designul expresiv se află la baza Inscription. Gama noastră de roţi frumoase din aliaj reprezintă o parte esenţială a acestei filosofii. Indiferent dacă alegeţi eleganţa delicată a roţilor 20" Avior sau aspectul tehnic de „turbină” al oricărei versiuni a roţilor 19" Bor, veţi găsi aspectul potrivit pentru maşina dvs. Volvo.

Contactaţi distribuitorul

De ce să nu experimentaţi dinamismul unic şi atracţia luxuriantă a unui Volvo modern - faceţi o tură cu una dintre maşinile noastre îmbunătăţite.

Contactaţi-vă distribuitorul local