S60


Cu sisteme suport inovatoare pentru condus, această maşină a fost creată pentru a fi sub controlul dvs. Şi pentru a vă face inima să bată mai tare.

Funcţii

Maşina dvs. S60 este casa dvs. departe de casă

Alegeţi un S60 şi vă veţi bucura de o cabină cu design elegant ca standard, dovedit printr-un finisaj superior, oriunde vă uitaţi - de la finisajul metalic mătăsos pe gurile de aerisire până la suprafeţele de material de calitate superioară de pe stâlpii de la uşi.

Volvo Sensus - sunteţi în control, în mod natural

Cu Sensus, facem din conexiunea dintre dvs. şi maşina dvs. cu lumea din jur o experienţă mai uşoară şi mai bogată. Deveniţi o parte a ecosistemului digital şi accesaţi distribuitorul nostru de infotisment pe bază de sistem cloud unde veţi găsi posibilităţi interesante pentru divertisment, conectivitate, navigare, service şi control.

Un condus captivant şi provocator

Alegeţi din patru şasiuri cu echilibru excelent - Touring, Dynamic, R-Design Sport coborât şi şasiul nostru cu control electronic, Four-C, care realizează 500 calcule pe secundă. Combinaţi-le cu cutia de viteze automată, schimbătoarele cu padele şi scaunele sport şi vă veţi bucura de o relaţie mai armonioasă cu drumul.
S60

O călătorie atrăgătoare şi antrenantă

Poţi alege dintre patru tipuri de şasiuri minunat echilibrate - Touring, Dynamic, şasiul R-Design Sport cu gardă coborâtă sau şasiul Four-C cu comandă electronică care efectuază 500 calcule pe secundă. Atunci când combini un astfel de şasiu cu cutia de viteze automată, paletele de schimbare a vitezelor şi scaunele sport pe care ţi le spunem la dispoziţie, te vei simţi una cu şoseaua - dar nu şi cu gropile din aceasta.

Conectare avansată şi intuitivă

Adaptează-ţi tabloul de bord la starea ta de spirit cu ajutorul sistemului nostru Sensus ConnectedTouch cu activare vocală, pentru a putea asculta instantaneu cântecele tale preferate şi a accesa o lume întreagă de divertisment online.
Afla mai multe

Calitate şi măiestrie

Relaxează-te în scaunele noastre comode cu design ergonomic şi admiră măiestria cu care a fost fabricată consola noastră opţională New Modern Walnut Deco, cu tonurile sale de mobilier suedez clasic. Pe timpul nopţii, pachetul opţional Ambient Light te învăluie într-o lumină albă plăcută care scoate în evidenţă detaliile cum ar fi suporturile pentru pahare, mânerele portierelor şi comenzile scaunelor