S80


Cizelat până la ultimele detalii, este o plăcere în a conduce, precum şi în a deţine un S80.

Funcţii

Exprimaţi-vă

Eleganţa sofisticată a modelului S80 este caracterizată de grilajul cu aspect încrezător, lumini de întâmpinare, lămpi de spate pentru ghidare şi nuanţe subtile cromate. Iar capătul său frontal elegant nu este numai plăcut estetic - ci facilitează şi siguranţa pietonilor.

Volvo Sensus - sunteţi în control, în mod natural

Cu Sensus, facem din conexiunea dintre dvs. şi maşina dvs. cu lumea din jur o experienţă mai uşoară şi mai bogată. Deveniţi o parte a ecosistemului digital şi accesaţi distribuitorul nostru de infotisment pe bază de sistem cloud unde veţi găsi posibilităţi interesante pentru divertisment, conectivitate, navigare, service şi control.

Clasă Travel club

Spaţiul larg pentru picioare şi condusul lin creează un mediu liniştit. Elementele noastre Inscription au materiale autentice, naturale, în timp ce Pachetul de interior Clean Zone oferă suporturi de aerisire mai curate pentru un lux inteligent care trece de nivelul superficial. Strălucirea nocturnă a noii noastre lumini ambientale suplimentează experienţa senzuală.
S80

Clasa club (intermediară) de călătorie

Spaţiul larg pentru picioare şi deplasarea lină crează un mediu liniştit. Ornamentele Executive şi Inscription pe care vi le punem la dispoziţie oferă materiale naturale autentice, în timp ce pachetul Clean Zone Interior care asigură un aer mai curat aduce cu sine un nivel de lux bine gândit care nu este numai de suprafaţă. Iluminarea nocturnă a noii noastre lumini ambientale sporeşte experienţa senzuală.
C70

Tehnologie intuitivă

Poţi trece prin lista de opţiuni din dotarea modelului tău S80 şi îţi poţi personaliza autovehiculul folosind afişajul color aspectuos şi uşor de folosit. Cu opţiunea ConnectedTouch, poţi accesa o lume întreagă de informaţii şi divertisment online. Cele trei teme de conducere ale afişajului digital adaptiv (Adaptive Digital Display) îţi permit să o alegi pe cea care se potriveşte cel mai bine stării tale de spirit şi condiţiilor de drum.

Impresionează

Eleganţa sofisticată a modelului S80 a fost sporită şi mai mult datorită dotării cu un grilaj nou, lumini de deplasare pe timp de zi, lămpi spate de ghidare, detalii subtile din crom şi o bară de protecţie spate nouă. Noua parte frontală este acum mai elegantă şi, în plus, sporeşte siguranţa pietonilor.