V40 Cross Country


Aspectul robust şi înălţimea ridicată a hatchback-ului nostru Cross Country face din evadarea din oraş o aventură incitantă.

Funcţii

V40 Cross Country

Dur pe exterior

Designul dur al modelului Volvo V40 Cross Country include panouri de caroserie protectoare, roţi şi anvelope mai mari şi o gardă la sol mai mare, făcând mai uşoară trecerea pe trasee adânc brăzdate şi pe teren accidentat. Acesta încorporează cele mai bune elemente de design scandinav contemporan, cu un plus de atitudine.
V40 Cross Country

Deţine controlul

Grupul motopropulsor pe benzină T5 este dotat cu tracţiune integrală şi sistem Hill Descent Control (de control al coborârii în pantă) care, la o simplă apăsare de buton, îţi permite negocierea celor mai abrupte pante cu maximum de încredere. Aceasta înseamnă că vei deţine întotdeauna controlul, indiferent de condiţiile de teren sau de vreme.
V40 Cross Country

Exact aşa cum ţi-l doreşti

Scaunele cu design ergonomic ale modelului Volvo V40 Cross Country dispun de un design unic în două nuanţe de culoare şi cusături decorative. Ca parte din filozofia noastră Sensus, poţi regla intensitatea luminilor LED interioare şi poţi alege dintre şapte moduri diferite de iluminat teatral pentru a crea ambianţa dorită. Sau poţi comuta la iluminat în funcţie de temperatură, ceea ce îmbracă automat interiorul autovehiculului în culorile adecvate setărilor controlului climatizării.

Ediţia Volvo Ocean Race

Creată pentru a onora această provocare umană foarte specială, ediţia Volvo V40 Cross Country Ocean Race este caracterizată de culoare de exterior unică, Ocean Blue II, roţi Portunos special concepute de 17", şine de acoperiş, elemente negre lucioase pentru portiere şi cadre de geamuri din crom deschis. În interior, aspectul sportiv-tehnologic creat cu meticulozitate include scaune din piele cu cusături portocalii contrastante, inserţii decorative Volvo Ocean Race şi covoraşe textile.
Afla mai multe

Volvo Sensus - sunteţi în control, în mod natural

Cu Sensus, facem din conexiunea dintre dvs. şi maşina dvs. cu lumea din jur o experienţă mai uşoară şi mai bogată. Deveniţi o parte a ecosistemului digital şi accesaţi distribuitorul nostru de infotisment pe bază de sistem cloud unde veţi găsi posibilităţi interesante pentru divertisment, conectivitate, navigare, service şi control.

Solid la exterior

Designul solid al modelului Volvo V40 Cross Country include panouri de caroserie rezistente la uzură, roţi şi anvelope mai mari şi o înălţime de călătorie crescută, ceea ce face ca urmele adânci de cauciucuri şi terenul dur să prezinte provocări mai mici.