V40


Cu toată siguranţa şi confortul rudelor sale mai mari, hatchback-ul nostru captivant cu cinci portiere face condusul distractiv, în fiecare zi.

Funcţii

Ediţia Volvo Ocean Race

Creată pentru a onora această provocare umană foarte specială, ediţia Volvo V40 Ocean Race este caracterizată de culoare de exterior unică, Ocean Blue II, roţi Portunos special concepute de 17", elemente negre lucioase pentru portiere şi cadre de geamuri din crom deschis. În interior, aspectul sportiv-tehnologic creat cu meticulozitate include scaune din piele cu cusături portocalii contrastante, inserţii decorative Volvo Ocean Race şi covoraşe textile.
Afla mai multe

Volvo Sensus - sunteţi în control, în mod natural

Cu Sensus, facem din conexiunea dintre dvs. şi maşina dvs. cu lumea din jur o experienţă mai uşoară şi mai bogată. Deveniţi o parte a ecosistemului digital şi accesaţi distribuitorul nostru de infotisment pe bază de sistem cloud unde veţi găsi posibilităţi interesante pentru divertisment, conectivitate, navigare, service şi control.

Design inspirat de performanţă

Volvo V40 R-Design îndeplineşte cerinţele celui mai exigent şofer. Combinaţia sa de elemente exclusive de design exterior şi interior, şasiul sportiv opţional şi motoarele cu răspuns rapid creează un hatchback cu performanţă sportivă, dar rafinat, cu 5 portiere.
V40

Lasă să intre lumina soarelui

Acoperişul panoramic din sticlă te conectează cu cerul de deasupra ta pe timpul călătoriei, transformând cabina aerisită şi spaţioasă a autovehiculului V40 într-un spaţiu şi mai plăcut, indiferent dacă te afli pe unul din scaunele din faţă sau pe cele din spate. Iar dacă soarele devine prea puternic, tot ce ai de făcut este să închizi complet jaluzeaua cu acţionare electrică pentru a te bucura de umbră şi răcoare. Fiecare autovehicul Volvo este construit pe principii de design scandinav contemporan şi încorporează elemente care te vor face să te simţi bine de fiecare dată când te sui în maşină.
V40

Protecţie personală

Modelul V40 este dotat cu o gamă întreagă de sisteme de top care includ prima tehnologie Pedestrian Airbag (airbag pentru pietoni) din lume, plus sistemul Pedestrian Detection (de detectare a pietonilor) cu frânare complet automată, sistemul Adaptive Cruise Control (pilot automat adaptiv) şi sistemul City Safety - care frânează automat autovehiculul în situaţii de urgenţă, atunci când acesta se deplasează cu viteze de până la 50 km/h. Datorită IntelliSafe, abordarea noastră completă faţă de siguranţa autovehiculelor, poţi conduce în siguranţă ştiind că autovehiculul tău Volvo te va asista în permanenţă în timpul deplasării, te va proteja atât pe tine cât şi pe pasagerii tăi şi te va ajuta să previi accidentele.
V40

Un model vesel şi inspirat de performanţă pentru şoferii pretenţioşi

Modelul Volvo V40 R-Design răspunde cerinţelor celor mai pretenţioşi şoferi. Combinaţia dintre elementele exclusiviste de design interior şi exterior, şasiul sport opţional şi motoarele sensibile crează un autovehicul bicorp cu cinci uşi sportiv, rafinat şi performant.