V60


Irezistibil şi pregătit pentru plecare. Luaţi V60-ul la o tură şi bucuraţi-vă de un nou tip de Sportswagon.

Funcţii

Ediţia Volvo Ocean Race

Creată pentru a onora această provocare umană foarte specială, ediţia Volvo V60 Ocean Race este caracterizată de culoare de exterior unică, Ocean Blue II, roţi Portunos special concepute de 18", cu şine de acoperiş şi cadre de geamuri din crom deschis. În interior, aspectul sportiv-tehnologic creat cu meticulozitate include scaune din piele cu cusături portocalii contrastante, inserţii decorative Volvo Ocean Race, covoraşe textile şi un capac pentru spaţiul de depozitare cu harta imprimată ale rutelor.
Afla mai multe

Volvo Sensus - sunteţi în control, în mod natural

Cu Sensus, facem din conexiunea dintre dvs. şi maşina dvs. cu lumea din jur o experienţă mai uşoară şi mai bogată. Deveniţi o parte a ecosistemului digital şi accesaţi distribuitorul nostru de infotisment pe bază de sistem cloud unde veţi găsi posibilităţi interesante pentru divertisment, conectivitate, navigare, service şi control.

Un condus captivant şi provocator

Alegeţi din patru şasiuri cu echilibru excelent - Touring, Dynamic, şasiul sport coborât sau şasiul nostru inteligent Four-C, care realizează 500 calcule pe secundă. Dacă le combinaţi cu sistemul nostru standard de control al tracţiunii, veţi obţine o siguranţă puternică pe autostrăzi şi drumuri naţionale.
V60

Confort adaptabil

Pasagerii din faţă beneficiază de suport lateral excelent atunci când se află aşezaţi pe scaunele sport ergonomice, în timp ce bancheta din spate este formată din trei segmente în raport de 40/20/40 care conferă maximum de flexibilitate şi opţiunea de a folosi înălţătoarele auto pentru copii integrate, cu două niveluri de înălţime. Pe timpul nopţii, lumina ambientală Ambient Light te învăluie într-o lumină plăcută, în timp ce interiorul lucrat frumos şi cu măiestrie aminteşte de mobilierul scandinav contemporan.
V60

O călătorie atrăgătoare şi antrenantă

Poţi alege dintre patru tipuri de şasiuri minunat echilibrate - Touring, Dynamic, şasiul Sport cu gardă coborâtă sau şasiul Four-C inteligent care poate efectua până la 500 calcule pe secundă. Atunci când este combinat cu sistemul Corner Traction Control standard, acesta îţi conferă o încredere puternică în timpul deplasării pe autostradă şi drumuri de ţară.
V60

Conectare avansată şi intuitivă

Datorită celor trei moduri care îţi stau la dispoziţie, poţi personaliza afişajul digital adaptiv în funcţie de starea ta de spirit. Alege sistemul Sensus ConnectedTouch cu activare vocală şi poţi ţine uşor legătura cu prietenii şi familia folosind Facebook, e-mail şi Twitter, bucurându-te în acelaşi timp de o întreagă lume de divertisment online.