XC60


Designul de crossover al modelului Volvo XC60 captează atenţia privitorilor şi pune imaginaţia la încercare.

Funcţii

Ediţia Volvo Ocean Race

Creată pentru a onora această provocare umană foarte specială, ediţia Volvo XC60 Ocean Race este caracterizată de culoare de exterior unică, Ocean Blue II, roţi Portunos special concepute de 18", cu şine de acoperiş şi cadre de geamuri din crom deschis. În interior, aspectul sportiv-tehnologic creat cu meticulozitate include scaune din piele cu cusături portocalii contrastante, inserţii decorative Volvo Ocean Race, covoraşe textile şi un capac pentru spaţiul de depozitare cu harta imprimată ale rutelor.
Afla mai multe

Volvo Sensus - sunteţi în control, în mod natural

Cu Sensus, facem din conexiunea dintre dvs. şi maşina dvs. cu lumea din jur o experienţă mai uşoară şi mai bogată. Deveniţi o parte a ecosistemului digital şi accesaţi distribuitorul nostru de infotisment pe bază de sistem cloud unde veţi găsi posibilităţi interesante pentru divertisment, conectivitate, navigare, service şi control.

Orice mediu, orice vreme

XC60 este potrivit pentru toate terenurile, datorită spaţiului înalt de la sol şi tracţiunii integrale opţionale. În combinaţie cu sistemul de asistenţă pentru pornire din rampă şi cu sistemul opţional de control al coborârii în pantă, puteţi merge pe drumuri mai puţin circulate, având certitudinea că maşina dvs. poate face faţă obstacolelor care vor apărea.
XC60

Orice mediu, orice vreme

Modelul XC60 se simte în largul lui în orice condiţii de teren, datorită gărzii la sol înalte şi sistemului de tracţiune integrală opţional. În combinaţie cu sistemul Hill Start Assist (asistenţă la pornirea în pantă) şi sistemul opţional Hill Descent Control (de control al coborârii în pantă), acesta permite alegerea unor rute mai puţin circulate ştiind că autovehiculul poate face faţă condiţiilor de drum care îl aşteaptă.
XC60

Conectare avansată şi intuitivă

Datorită celor trei moduri care îţi stau la dispoziţie, poţi personaliza afişajul digital adaptiv în funcţie de starea ta de spirit. Alege sistemul Sensus ConnectedTouch cu activare vocală pentru a naviga cu uşurinţă şi a te bucura de o întreagă lume de divertisment online.
XC60

Eleganţă subtilă potrivită stilului tău

Noul grilaj larg şi practic al radiatorului, precum şi luminile de deplasare pe timp de zi ajută modelul XC60 să iasă în evidenţă. Toate componentele, de la capota Volvo clasică a motorului, sculptată în formă de V până la stiva centrală articulată clasică, se bazează pe simplicitate elegantă şi linii curate şi fluide care reflectă tradiţia noastră de design unică.