XC70


Cizelat până la ultimele detalii, este o plăcere în a conduce, precum şi în a deţine un XC70.

Funcţii

Volvo Sensus - sunteţi în control, în mod natural

Cu Sensus, facem din conexiunea dintre dvs. şi maşina dvs. cu lumea din jur o experienţă mai uşoară şi mai bogată. Deveniţi o parte a ecosistemului digital şi accesaţi distribuitorul nostru de infotisment pe bază de sistem cloud unde veţi găsi posibilităţi interesante pentru divertisment, conectivitate, navigare, service şi control.

Ediţie Dynamic Volvo XC70

Designerii noştri au dezvoltat o ediţie foarte specială pentru a evidenţia aspectul frumos şi robust al modelului dvs. XC70. Acesta are un şasiu sport special pentru a facilita manevrarea atât pe drumuri, cât şi pe rute nefrecventate. De asemenea, există multe detalii negre lucioase care accentuează liniile puternice ale seriei XC.

Un break cross-country de primă clasă

Cu XC70, Volvo a creat o idee complet nouă - un combi elegant cu capabilitatea de off-road a unui SUV. Combinând condusul confortabil şi capabil cu o cabină luxoasă şi cu un design de exterior robust, dar rafinat, XC70 vă duce oriunde, cu stil.
XC70

Un autovehicul combi de teren de înaltă calitate

Cu modelul XC70, Volvo a creat o idee cu totul nouă - un autoturism combi elegant cu capabilitatea de deplasare pe teren accidentat a unui SUV. Combinând deplasarea eficientă şi confortabilă cu o cabină luxoasă şi un design exterior dur dar, în acelaşi timp, rafinat, autovehiculul XC70 te duce pretutindeni în stil mare
XC70

Orice mediu, orice vreme

Modelul XC70 se simte în largul lui în orice condiţii de teren, datorită gărzii la sol înalte şi sistemului nostru de tracţiune integrală opţional. Datorită sistemului Hill Start Assist (asistenţă la pornirea în pantă) şi sistemului opţional Hill Descent Control (de control al coborârii în pantă), poţi alege rute mai puţin circulate ştiind că autovehiculul poate face faţă oricăror condiţii de drum care îl aşteaptă.
XC70

Conectare avansată şi intuitivă

Datorită celor trei moduri care îţi stau la dispoziţie, poţi personaliza afişajul digital adaptiv în funcţie de starea ta de spirit. Alege sistemul Sensus ConnectedTouch cu activare vocală pentru a naviga cu uşurinţă şi, de asemenea, a te bucura de o întreagă lume de divertisment online.