Sistemul Hands-free Bluetooth® auxiliar Volvo cu comanda vocală

Sistemul Hands-free Bluetooth® auxiliar Volvo cu comandă vocală

Sistemul Hands-free Bluetooth® auxiliar Volvo cu comanda vocala este un sistem wireless usor de utilizat. Este necesar doar sa apasati pe butonul de apelare, iar acesta va asculta comenzile prin intermediul comenzii vocale. Sistemul are de asemenea un sunet bun cu reducerea interferentei, apelurile devenind o experienta minunata. Pentru apelurile primite si pentru cele efectuate, sunetul de la sistemul audio si de navigatie al autovehiculului sunt trecute automat pe mut.

Meniu comandat vocal

Meniul comandat vocal poate fi utilizat pentru a solicita ajutor din partea sistemului, pentru a apela o persoana rostind numarul de telefon sau pentru a apela o persoana al carei numar a fost stocat in sistem. Pot fi stocate 50 de numere in sistemul Hands-free Bluetooth® auxiliar Volvo. Puteti de asemenea apela un numar folosind „marcajul vocal” stocat in telefon.

Recunoastere vocala in multe limbi

Sistemul are recunoastere vocala in cateva limbi, cum ar fi suedeza, engleza (SUA si Regatul Unit), franceza (UE), spaniola (SUA), spaniola (UE), italiana, germana, olandeza, portugheza, rusa si chineza (dialectul mandarin Shanghai/Beijing).

Compatibilitate cu multe telefoane

Sistemul hands-free Volvo cu Bluetooth suporta toate noile telefoane mobile cu profil hands-free Bluetooth. Daca nu sunteti sigur(a) daca telefonul dumneavoastra mobil este echipat cu functionalitate hands-free Bluetooth, va rugam sa luati legatura cu distribuitorul de telefoane mobile. Dupa ce ati adaugat telefonul mobil in sistem, caracteristica hands-free este activata la pornirea autovehiculului. Daca iesiti din autovehicul inainte de a incheia apelul, acesta este transferat automat, cu o anumita intarziere, catre telefonul dumneavoastra mobil.

Simplu de utilizat cu functionalitate de ajutor integrata

Sistemul Hands-free Bluetooth® auxiliar Volvo cu comanda vocala este simplu si este de asemenea prevazut cu functionalitate de ajutor integrata avansata. Comanda vocala depinde de asemenea de persoana, iar sunetul este transferat cu o calitate foarte buna.