Dispozitive si servicii autovehicule

Dispozitive autovehicule

Autovehiculele Volvo sunt prevazute cu dispozitive tehnice incorporate si portabile care lucreaza interconectat, de exemplu tehnologia Bluetooth Hands-free, Navigatie portabila GPS, servicii harti si Volvo On Call. Aceste tehnologii Volvo trebuie adesea sa functioneze cu alte tehnologii, cum ar fi telefoanele mobile si dispozitivele USB.

Oferim de asemenea dispozitive de protectie extraordinare, cum ar fi scaune de siguranta pentru copii, scaune pentru bebelusi si perne de inaltare pentru copii.

In aceasta sectiune veti gasi informatii referitoare la compatibilitate, sistemul GPS si harti pentru sistemele de navigatie, dar si ofertele noastre pentru echipament de siguranta pentru copii.

Harti navigatie Volvo

Asigurati-va ca hartile sunt actualizate si ca obtineti cele mai bune directionari posibile prin actualizarea regulata a hartilor. Pentru mai multe informatii si harti care pot fi descarcate mergeti la site-ul nostru extern Volvo Navigation Maps (Harti navigatie Volvo).

Volvo On Call (Asistenta telefonica Volvo)

Folosind tehnologia moderna GPS cu tehnologia wireless de la bord, Volvo On Call este pregatit pentru ajutor, 24/7/365 in aproape intreaga Europa. Fie o neplacere, fie o situatie critica, este necesar doar sa apasati un buton. Instantaneu, o alreta cu locatia dumneavoastra exacta este transmisa catre cel mai apropiat centru On Call si vorbiti cu un profesionist in rezolvarea problemelor.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul nostru Volvo On Call.