http://esd.volvocars.com/site/SalesServices/EngineRemoteStart/ers.f4v

00:00:31:10 00:00:34:00 Pornirea motorului de la distanță menţine căldura în timpul iernii... 00:00:35:00 00:00:37:50 ...și răcorește în timpul verii

Demarorul bon voyage

Funcţia Volvo pornirea motorului de la distanță îţi permite să controlezi temperatura maşinii de la masa din bucătărie. Doar apasă butonul de pe cheie și lasă motorul să-şi facă munca.

 

Deciziile perfect temperate

Funcţia Volvo pornirea motorului de la distanță te face un șofer mai sigur. Prin încălzirea sau răcirea prealabilă a maşinii, condițiile de conducere de la început vor fi perfecte. La urma urmei, conducerea în condiții de siguranță este strâns legată de tine, fiind cu mintea limpede suficient pentru a lua decizii corecte.

 

O zi bună pentru un mic dejun lung

Totul înzăpezit? Nu folosi asta ca o scuză pentru evitarea micului dejun. Cu funcţia Volvo pornirea motorului de la distanță poţi pentru totdeauna lua rămas bun de la răzuirea gheții. Doar fă clic pe buton și permite-i maşinii să aibă grijă de topirea zăpezii în timp ce vei savura o altă ceașcă de cafea.

 

Sosirea în stil

Cu funcţia Volvo pornirea motorului de la distanță niciodată nu va trebui să-ţi faci griji că vei arăta de parcă ai avut o călătorie dură. Aceasta controlează perfect clima în interiorul maşinii, permițându-ţi să ajungi în stare inepuizată - în orice vreme.

Gata de a controla anotimpurile cu funcţia Volvo pornirea motorului de la distanță? Un click aici pentru a localiza dealer-ul. 

Acest produs este disponibil pentru modelele Volvo selectate cu un motor de 5 sau 6 cilindri pe benzină (a se vedea mai jos) şi o cutie de viteze automată. Pentru informații suplimentare privind disponibilitate, contactează distribuitorul local.

MY12: S60, S80, V60, V70, XC60, XC70 motoare cu 6 cilindri
MY13: S60, S80, V60, V70, XC60, XC70 motoare cu 5 sau 6 cilindri