SISTEM DE NAVIGAŢIE PORTABIL ULTRA-SUBȚIRE INTELIGENT

Volvo Garmin

Arătos și puternic. Perfect pentru Volvo.

Volvo Portable Navigation

Sistemul portabil de navigație Volvo 3490 este elegant și stilat, dar şi dispune de caracteristici de navigație într-adevăr inteligente și funcții convenabile. Bucură-te de ecranul luminos multi-touch, navigaţia cu activare vocală, vederile 3D, asistentul de menţinere a benzii de circulație și multe alte caracteristici însemnate.

Cu sistemul de navigație 3490, vei obține un sistem de navigație ușor de utilizat, inteligent portabil cu un design premiat. Acesta vine preîncărcat cu cartografie cu acoperire completă, pentru Europa, Statele Unite ale Americii/Canada/Mexic sau Rusia, completat cu locaţiile dealerilor Volvo, şi este o alegere perfectă pentru cei care doresc să obţină maximum din experiența de conducere a unei maşini Volvo.

Poziționat în stânga tabloului de bord, dispozitivul de navigaţie este întotdeauna ușor de vizualizat și de operat. Difuzorul încorporat facilitează audierea instrucţiunilor în timpul conducerii. Scoaterea și plasarea înapoi a acestuia sunt de asemenea ușoare. Dispozitivul este plasat pe un suport special, instalat de atelierul Volvo, şi se încărcă când este plasat pe suport.

Sistemul de navigaţie are capacități de orientare duală, ceea ce înseamnă că îl poți folosi cât orizontal, atât şi vertical, se potriveşte bine în mână când mergi pe jos. Se schimbă lin între modul orizontal și cel vertical.

Design ultra-subțire și ecran de sticlă multi-touch
Grosimea sistemului de navigaţie este mai mică de 9 mm, fiind aproximativ de grosimea unui creion standard. Ecranul tactil multi-touch îţi permite să efectuezi modificări rapide în ecranul cu hartă, cum ar fi mărirea și micşorarea prin "strivirea" ecranului, comutarea între perspectiva 2D și 3D sau rotirea hărţii prin întoarcerea dispozitivului.

Navigaţie cu activare vocală

Sistemul nu numai spune unde de cotit, dar şi ascultă indicaţiile vocale. Cu ajutorul funcţiei de recunoaștere a vorbirii, îl poți controla cu voce și poți menţine ambele mâini pe volan. Pur și simplu trezeşte-l cu o comandă vocală personalizabilă și pronunţă opțiunile de meniu afișate pe ecran. Spune "Găsește adresa" și pronunţă o adresă pentru a începe navigaţia.

Actualizatorul de hărţi pe întreaga durată de funcţionare

Prin instalarea aplicaţiei Garmin Lifetime Updater pe calculatorul tău, vei avea acces la datele cartografice cele mai actuale. Programul poate verifica în mod automat datele cartografice actualizate și le poate descărca pe calculator. Acestea apoi sunt transferate cu ușurință în sistemul de navigaţie 3490 prin conectarea acestuia la calculator. Înregistrează-te în www.garmin.com/lifetimeupdater pentru a obţine instrucțiuni despre modul de descărcare a aplicaţiei Garmin Lifetime Updater.

Rutare predictivă și asistent de menţinere a benzii de circulație

Cu funcţia traffic Trends (care calculează rutele pe baza fluxului de trafic preîncărcat), sistemul de navigaţie 3490 află automat rutele de zi pentru fluxul de trafic pentru a îmbunătăți rutele și pentru a prezice mai bine timpul estimat de sosire, în funcție de momentul zilei și ziua din săptămână. Funcția Lane assist oferă săgeți care indică banda de ieșire corectă din noduri complicate dintre autostrăzi, pentru uşurarea navigaţiei. Vei ști ce bandă va fi înainte de ieșire, astfel vei avea timp pentru a ajunge la ea.

Vederi 3D

Sistemul oferă vederi 3D topografice și constructive care arată schimbări în profil și repere și clădiri proeminente.

Vedere intersecţii

Funcţia vedere intersecţii afișează realist semnele de circulație și intersecțiile de pe traseu, concomitent marcând clar banda corectă pentru utilizare.

 Watch movie

Nu poti vizualiza acest continut deoarece nu ai instalat Adobe Flash Player sau ai dezactivat JavaScript din browser.