Volvo Sensus Connected Touch

Browser

Căutaţi un articol, verificaţi-vă e-mailul sau căutaţi pe Google numele acelui cântec vechi pe care îl fredonaţi. Când sunteţi conectat la internet, (utilizând WiFi sau USB) puteţi face orice puteţi face pe calculatorul, tableta sau telefonul dvs. Atât Java cât şi HTML5 sunt suportate. Când sunteţi în mişcare, funcţia de browser şi video este dezactivată. Totul pentru siguranţa dvs.

Navigare

Este esenţial să ajungeţi la destinaţia dvs. în siguranţă. Dar este important şi să ajungeţi acolo într-o stare de spirit bună. Cu IGO, un sistem integrat pentru navigare, trebuie doar să introduceţi destinaţia dvs. şi veţi obţine indicaţii pentru călătorie în 3D şi prin intermediul unui ghid vocal.

Muzică

Călătoriţi în acorduri plăcute de jazz sau în ritm de techno. Este decizia dvs. Redaţi muzică şi emisiuni radio prin TuneIn sau prin serviciile locale de redare, cum ar fi Spotify sau Deezer. Puteţi utiliza şi un suport de memorie USB pentru a vă conecta propria muzică.

Redaţi video

Conectaţi-vă din maşina dvs. Navigaţi pe Internet, redaţi muzică, ascultaţi radio sau podcast-uri şi obţineţi indicaţii pentru călătorie. Totul este posibil datorită sistemului Sensus Connected Touch; modul sigur, simplu şi distractiv de a rămâne conectat din maşina dvs.