Новости и события
 • Volvo V60 Plug-in Hybrid (hibridul electric Volvo V60) este prezentat la New York ca unul dintre cei trei candidaţi la premiul Maşina ecologică a anului

  20.03.2013

  Maşina ecologică câştigătoare, care va fi aleasă de 66 de jurnaliști de top în domeniul auto din 23 de ţări din toată lumea, va fi anunţată la Salonul Auto Internaţional de la New York pe 28 martie.

  Conferinţa de presă Volvo Car Group de la centrul Jacob Javits la 10:30 AM pe 28 martie va include şi premiera mondială a celor mai recente modele Volvo de proiectare R, precum şi prezentarea unui nou supliment captivant în linia de modele Volvo din America de Nord.

  Volvo V60 Plug-in Hybrid (Hibridul electric Volvo V60) în detaliu

  Inovatorul V60 Plug-in Hybrid (Hibrid electric V60) este primul hibrid electric diesel din lume. Include două trenuri de rulare şi o baterie puternică. Şoferul poate selecta modul preferat de condus prin intermediul a trei butoane care oferă maşinii trei structuri complet diferite: Pure (complet electric), Hybrid (hibrid) sau Power (putere).

  "Ingenioasa posibilitate la cerere face ca V60 Plug-in Hybrid (Hibridul electric V60) să fie superior celorlalţi hibrizi de pe piaţă. Mulţumită modurilor Pure (pur electric), Hybrid (hibrid) şi Power (putere), această maşină este alegerea perfectă pentru clientul care nu face compromisuri şi doreşte să reducă emisiile de dioxid de carbon, dar să maximizeze plăcerea de a conduce", spune Doug Speck, vicepreşedinte executiv de marketing, vânzări şi servicii pentru clienţi de la Volvo Car Group.

  • Apăsarea butonului Pure oferă şoferului până la 50 de kilometri (31 de mile) de putere electrică pură.
  • În modul Hibrid, emisiile de dioxid de carbon sunt de 48 g/km. Acestea corespund unui consum de combustibil de 1,8 l/100 km (ciclu de conducere cu certificare NEDC pentru hibrizi), reprezentând 130 mpg.
  • Modul Putere eliberează o capacitate combinată a motorului diesel şi a motorului electric, creând o maşină veritabilă cu o producţie totală de putere de 215+70 cai putere şi un cuplu maxim de 440+200 Nm. Puterea cuplului rapid al motorului electric contribuie la acceleraţia maşinii de la 0 la 100 km/h în 6,1 secunde.

  Lansare de succes

  Caracteristicile nemaipomenite ale Volvo V60 Plug-in Hybrid (Hibridului electric Volvo V60) au fost confirmate prin mai multe realizări de la lansarea maşinii în 2012. Primul lot de maşini cu anul de producţie 2013 a fost epuizat înainte ca maşina să ajungă în saloanele auto.

  În 2012, noul Volvo V60 Plug-in Hybrid (Hibrid electric Volvo V60) a obţinut cel mai mere scor Euro NCAP pentru o maşină electrică. Cele cinci stele de la test, care a inclus o coliziune frontală la 64 km/h (40 mph), demonstrează că V60 Plug-in Hybrid (Hibridul electric V60) are aceleaşi standarde de siguranţă ca un model V60 convenţional.

  "Peste 50 la sută dintre cumpărătorii Plug-in hybrid (Hibridului electric) sunt cuceriri de la mărcile competitoare. Accesul la cele două trenuri de rulare şi la cele trei moduri de condus este alegerea perfectă pentru consumatorii care care doresc o motorizare ecologică fără compromisuri", spune Doug Speck. "Succesul hibridului electric este probabil cel mai puternic semn al revitalizării mărcii Volvo de la începutul călătoriei noastre independente din 2010".

  Volvo V60 Plug-in Hybrid (Hibridul electric Volvo V60) este sinteza cooperării atente dintre Volvo Car Group şi furnizorul de electricitate suedez, Vattenfall. Cele două companii au finanţat dezvoltarea proiectul în comun.

  Primul hibrid diesel plug-in (electric) din lume - Volvo V60 Plug-in Hybrid (Hibrid electric Volvo V60) - îşi va face debutul în America şi va ocupa scena la Salonul Auto Internaţional din New York. Hibridul plug-in (electric) este unul dintre cei trei candidaţi rămaşi în cursa pentru prestigiosul premiu Maşina ecologică a anului 2013.
  Inapoi