Новости и события
 • Legendele suedeze ale Volvo Cars, Zlatan Ibrahimović şi Max Martin, celebrează Suedia împreună

  31.01.2014
  Volvo Cars, vedeta suedeză renumită a fotbalului Zlatan Ibrahimović şi producătorul de muzică pop Max Martin şi-au unit forţele pentru a celebra Suedia într-o campanie de marketing nouă şi palpitantă. Cooperarea între aceste trei legende suedeze se bazează pe ţelul împărtășit de a evidenţia oamenii şi natura Suediei.

  "Suedia înseamnă foarte mult pentru Volvo. Cu această campanie dorim să celebrăm Suedia şi spiritul care este motivul pentru care suntem primii în domenii pentru siguranţă, design şi mediu. Suntem extrem de mândri să facem acest lucru împreună cu Zlatan and Max Martin”, a declarat Åsa Borg, Director de marketing la Volvo Cars Suedia şi coordonatorul acestei campanii.
  Legendele suedeze ale Volvo Cars, Zlatan Ibrahimović şi Max Martin, celebrează Suedia împreună
  Zlatan Ibrahimović, cunoscut cel mai bine de fani ca pur şi simplu "Zlatan", este cea mai mare vedetă din fotbal a Suediei şi unul dintre mai buni jucători de pe teren în acest moment. A câştigat titluri de ligă cu echipe de talie mondială precum Barcelona, Juventus, Internazionale, AC Milan, Paris Saint-Germain şi Ajax şi a fost votat jucătorul de fotbal al anului în Suedia de opt ori. De asemenea, este căpitanul echipei de fotbal naţionale a Suediei.

  Iar Max Martin este un gigant în industria muzicală. A produs şi a scris hituri pentru artişti faimoşi din lumea, cum ar fi: Backstreet Boys, Kelly Clarkson, Pink, Bon Jovi, Britney Spears, Taylor Swift, Christina Aguilera, Bryan Adams şi Celine Dion.

  Campania care îi aduce împreună pe Zlatan, Max Martin şi Volvo Cars a fost inspirată de cooperarea anterioară dintre Volvo Cars/Swedish House Mafia. Dar de data aceasta, filmul pentru campanie a fost turnat în partea de nord a Suediei. împreună cu Zlatan, soţia acestuia şi cei doi fii.

  Volvo XC70 apare predominant în film, în timp ce muzica este scrisă şi produsă de Max Martin, ca o interpretare modernă a imnului naţional al Suediei, cu ajutorul lui Zlatan care recită versurile.

  Campania cu XC70 are ca public ţintă piaţa din Suedia, dar Volvo Cars va produce şi un film suplimentar cu Volvo XC60 pentru piaţa internaţională. Campania va fi desfăşurată pe pieţele suplimentare în următoarele săptămâni şi luni.

  "M-am alăturat cu tot sufletul acestui proiect. Întotdeauna am iubit maşinile şi atunci când ai o familie, Volvo este alegerea perfectă. Această celebrare a Suediei mi-o voi aminti toată viaţa. Şi rezultatul final, cu această nouă versiune a imnului naţional al Suediei este pur şi simplu magică, a declarat Zlatan Ibrahimović.

  "Volvo, Zlatan şi Max Martin sunt toţi parte a societăţii moderne globale. Dar, toţi ne găsim inspiraţia, pacea interioară şi ne reîncărcăm bateriile în Suedia. De aceea am creat această celebrare a oamenilor şi naturii din Suedia", a declarat Åsa Borg.

  Volvo Cars, vedeta suedeză renumită a fotbalului Zlatan Ibrahimović şi producătorul de muzică pop Max Martin şi-au unit forţele pentru a celebra Suedia într-o campanie de marketing nouă şi palpitantă. Cooperarea între aceste trei legende suedeze se bazează pe ţelul împărtășit de a evidenţia oamenii şi natura Suediei.
  Inapoi