Новости и события
 • Volvo Cars introduce pachetul de interior luxuriant pentru colecţia de modele din anul 2015

  27.03.2014

  Accentul se pune pe o gamă mai largă de posibilităţi de personalizare, la prezentarea noii colecţii de modele pentru anul 2015 de către Volvo Car Group. Cumpărătorii de maşini Volvo XC60, V70, XC70 şi S80 pot comanda o actualizare de interior excelentă cu noul pachet luxuriant Inscription.

  Pachetul Inscription
  „Pachetul Inscription oferă consumatorilor o actualizare completă de lux pentru interior. Este în conformitate cu obiectivul nostru de a îndrepta Volvo către o poziţie mai bună de marcă premium,” spune Anders H. Gustavsson, vice-preşedinte pentru vehicule speciale VLM la Volvo Car Group.

  Pachetul Inscription include şi tapiţerie Inscription Soft Leather în mai multe culori unice, bord acoperit cu piele aspectuoasă, inserţii decorative premium, piele moale pe suprafeţe extinse, precum pe spatele scaunelor, pe cotiera centrală şi pe tetiere, cu siglă Inscription brodată şi covoraşe unice.

  Există şi o selecţie de opţiuni Inscription unice, precum inserţiile decorative Inscription Walnut şi tapiţerie de plafon Charcoal (XC60), care creează o ambianţă de interior exclusivă.

  Opţiunile de exterior Inscription includ trei alternative de culori radiante – Crystal White Pearl, Electric Silver şi Ember Black (V70, XC70 şi S80), precum şi roţi cu zece spiţe de 19 ţoli (V70 şi S80) sau de 20 ţoli (XC60).

  Mai multe ediţii speciale
  Volvo Car Group celebrează viitoarea cursă Volvo Ocean Race 2014-2015, cea mai dificilă aventură pe ocean, printr-o ediţie specială de maşini inspirate din navigaţie. Ediţia Volvo Ocean Race de a cincea generaţie include Volvo V40, V40 Cross Country, V60 şi XC60. În acelaşi timp, Volvo Cars introduce şi ediţiile V70 şi XC70 pentru clienţii care preferă un aspect şi o manevrare mai dinamice.

  Sensus Connect în toate modelele
  Începând cu modelele din anul 2015, toate maşinile noi Volvo pot fi echipate cu sistemul Sensus Connect de infotisment integrat şi de experienţă de navigare, oferind clienţilor o maşină complet conectată. Serviciile pe bază de sistem cloud permit şoferului să găsească şi să plătească pentru parcare chiar din maşină, să descopere restaurante noi la destinaţia sa, să asculte muzica preferată on-line, fără întreruperi, precum şi multe altele. Platforma de localizare HERE oferă navigare conectată cu hărţi 3D.

  Noua aplicaţie pentru realizarea programărilor de service prin conexiune (Connected Service Booking) îl anunţă pe şofer când este momentul să ducă maşina la atelierul de service - şi recomandă o programare la reprezentanţa Volvo.

  Sensus include şi un sistem de sunet premium de top de la Harman Kardon cu un amplificator de 5x130W, alături de software-ul de îmbunătăţire a sunetului de nouă generaţie Dirac Live, cu maxim 12 difuzoare.

  Motoare ultra-eficiente Drive-E pentru toate modelele
  Începând cu mai 2014, toate modelele Volvo noi pot fi comandate cu motoare din noua familie de grupuri motopropulsoare Drive-E - oferind o combinaţie de clasă globală de manevrabilitate şi emisii reduse de CO2. Emisiile de CO2  ale modelului Volvo V40 D4 190 CP cu cutie de viteze manuală scad până la valoarea impresionantă de 85 g/km – o valoare încă neegalată de niciun alt competitor.

  „Plecarea şi reacţia de răspuns excelente ale motoarelor Drive-E, în combinaţie cu un sunet plăcut al motorului, vor face condusul maşinilor mai distractiv, fără a compromite cererea clienţilor moderni pentru economie de combustibil şi emisii minimizate de CO2,” spune Michael Fleiss, Vice-preşedinte pentru grupuri motopropulsoare la Volvo Car Group.

  Accentul se pune pe o gamă mai largă de posibilităţi de personalizare, la prezentarea noii colecţii de modele pentru anul 2015 de către Volvo Car Group. Cumpărătorii de maşini Volvo XC60, V70, XC70 şi S80 pot comanda o actualizare de interior excelentă cu noul pachet luxuriant Inscription.
  Inapoi