Новости и события
 • Volvo V70 - modelele anului 2015

  14.04.2014

  Volvo Car Group creează maşini break din 1953, anul în care a fost lansat Volvo Duett, „două maşini într-una“ . După şase decenii, modelul Volvo V70 continuă tradiţia de combinare a formelor şi a funcţionalităţii într-un mod aspectuos. Un număr de elemente de design exterior consolidează prezenţa contemporană sofisticată a acestei maşini break iconice. Noul model V70 este disponibil cu două motoare cu patru cilindri din familia nouă de motoare Drive-E: turbo-diesel D4 şi T5 turbo pe benzină. Consumul de combustibil a scăzut până la un nivel de clasă de 4,2 l/100 km (109 g CO2 per km) în cea mai eficientă versiune D4.

  DESIGN

  Lat şi coborât

  Designul rafinat accentuează prezenţa contemporană elegantă a modelului V70. O proporţie lată a grilajului frontal, precum şi numeroase detalii oferă maşinii un aspect somptuos şi luxos. Echipa de design a creat un aspect elegant care pare că îmbrăţişează drumul. Modelul V70 poate fi dotat cu roţi expresive de 19 ţoli, fără a pierde din confort.

  Funcționalitate spaţioasă
  Această maşină de familie fundamentală, spaţioasă, oferă confort şi eleganţă de primă clasă, combinate cu un spaţiu de depozitare impresionant de 575 litri. Elementele noi pentru interior includ un design nou pentru scaunele din faţă, manetă cu elemente preţioase şi o oglindă retrovizoare fără cadru.

  Scaunele din spate pot fi pliate în trei segmente de 40/20/40, oferind mai multe opţiuni de configurare a spaţiului. Cu toate scaunele din spate pliate complet, spaţiul de depozitare se măreşte până la o capacitate de 1.600 litri. Hayonul acţionat electric, operat de la distanţă prin intermediul brelocului sau de la bord, reprezintă un alt detaliu care pune omul în centrul atenţiei.
  Scaunul din spate poate include scaune duble de copii - cu o simplă mişcare, perne de ridicare ies din scaun, asigurând o înălţime confortabilă şi sigură pentru copiii mai mari de vârsta de 3 ani.

  INSCRIPTION

  Interior de lux

  Eleganţa modelului V70 este reflectată şi în pachetele de interior dovedite. Inscription reprezintă o gamă cunoscută de opţiuni care permite clientului să aleagă combinaţii personalizate.

  Pachetul Inscription include o actualizare de lux desăvârşit pentru interior. Acesta include tapiţerie Inscription din piele moale, bord din piele, piele moale pe tetierele brodate Inscription, cotieră centrală din piele moale, covoraşe unice şi praguri cu sigla Inscription.

  Este disponibilă şi o selecţie de funcţii Inscription unice, precum inserţii decorative Dark Walnut şi roţi de 19 ţoli Bor cu zece spiţe.

  EDIŢIE V70 NOUĂ

  Detalii foarte lucioase

  Noua ediţie V70 este concepută pentru clienţii care doresc să adauge puţină savoare la aceste modele flexibile. Include un număr de caracteristici de design exterior şi interior. Atracţia pentru şofer este îmbunătăţită cu un şasiu coborât.

  Ediţia V70 este caracterizată de un număr de detalii foarte strălucitoare, inclusiv muchiile din grilă, capacele pentru oglinda retrovizoare, cadrele geamurilor laterale şi părţi din hayon. Roţile de 17 ţoli în argintiu strălucitor sunt standard, în timp ce roțile de 17 şi 18 ţoli în negru strălucitor sunt opţionale.

  Ediţia V70 are scaune din piele neagră complementate de cusături crem contrastante. Cusăturile sunt repetate în panourile portierelor, cotiera frontală centrală, covoare şi pe volanul sport. Aspectul dinamic este accentuat de pedalele sport.

  ŞASIU ŞI GRUPURI MOTOPROPULSOARE

  Selecţie din trei şasiuri
  Cumpărătorul de model V70 poate alege din trei tipuri de şasiuri - Dynamic, Şasiu sport coborât şi Four-C (Concept de şasiu controlabil permanent).

  T6 nou şi puternic
  Modelul V70 este disponibil şi în versiune cu tracţiune integrală cu motor T6 de şase cilindri şi 3,0 litri. Acesta pompează 304 CP şi nu mai puţin de 440 Nm cuplu motor. Consumul de combustibil este de 10,2 l/100 km (combinat UE) cu tracţiune integrală. Puterea motorului este direcţionată către roţi prin transmisia Geartronic cu şase viteze şi de a doua generaţie de la Volvo.

  T5 nou de 245 CP
  Noul motor T5 Drive-E cu patru cilindri are 245 CP şi cuplu motor de 350 Nm. Consumul de combustibil cu noua cutie de viteze automată cu 8 trepte este de 6.4 l/100 km (149 g/km) pentru modelul V70. Modelul V70 este disponibil şi cu motor GTDi de 1,6 litri şi 180 CP.

  D5 cu 215 CP
  Motorul turbo-diesel D5 cu cinci cilindri are 215 CP şi cuplu motor de 420 Nm cu cutia manuală (440 cu cutia automată). D5 cu cutie de viteze manuală are un consum de combustibil de 4,8 l/100 km (126 g/km). D5 cu cutie de viteze automată are un consum de combustibil de 6,2 l/100 km (164 g/km). Poate fi combinat şi cu tracţiune integrală cu consum de combustibil de 6,2 l/100 km (164 g/km).

  D4 cu 109 g/km
  Noul D4 are 181 CP şi cuplu motor de 400 Nm. Motorul include tehnologie i-ART de primă clasă, care ajută la economisirea consumului de combustibil. Prin utilizarea răspunsului presiunii de la fiecare injector de combustibil în locul utilizării tradiţionale a unui singur senzor de presiune în rampa comună, i-ART face posibilă monitorizarea continuă şi adaptarea injecţiei de combustibil pentru fiecare ciclu de combustie în fiecare cei patru cilindri.

  Consumul de combustibil dintr-un model V70 cu cutie de viteze manuală este redus până la 4,2 l/100 km, ceea ce înseamnă emisii de CO2 de 109 g/km. Consumul de combustibil cu noua cutie de viteze automată cu 8 trepte este de 4,5 l/100 km (117 g/km) pentru modelul V70. Există şi versiuni D4 cu cinci cilindri (163 CP) şi D3 (136 CP) pentru Volvo V70.

  D2 de primă clasă
  Consumul de combustibil al motorului de 115 CP, cu patru cilindri, D2 diesel, din noul model Volvo V70, cu cutie de viteze manuală, este acum redus la o valoare de top de 4,2 l/100 km (combinat UE), ceea ce înseamnă emisii de CO2 de 109 g/km Valorile corespondente pentru cutia de viteze automată sunt de 4,2 l/100 km şi 111 g/km.

  SENSUS

  Afişaj digital adaptiv

  Afişajul digital adaptiv utilizează un afişaj cu cristale active TFT (Tranzistor cu peliculă subţire) pentru a oferi informaţii personalizate pentru şofer. Există trei teme din care puteţi alege: Eleganţă, Eco şi Performanţă.

  O nouă experienţă de infotisment – Sensus Connect
  Culorile temei afişajului digital sunt repetate şi în sistemul de infotisment conectat Sensus Connect, care este acum introdus în modelul V70. Acesta are o interfaţă de utilizator înnoită, cu un număr de funcţii inovatoare care oferă clienţilor o experienţă cu adevărat conectată.
  Serviciile pe bază de sistem cloud permit şoferului să găsească şi să plătească pentru parcare din maşină, să descopere restaurante noi în destinaţia acestuia, să asculte on-line muzica preferată, fără întreruperi, şi multe altele. Şoferul poate alege ca mesajele text să fie citite cu voce tare, fără a-şi lua mâinile de pe volan.

  Noua aplicaţie pentru realizarea programărilor de service prin conexiune (Connected Service Booking) reprezintă primul pas în integrarea completă a atelierului dealerului în sistemul digital eco. Maşina dvs. îl va anunţa pe şofer când este momentul să viziteze service-ul şi va recomanda o programare la reprezentanţa Volvo.

  Sistem Premium Sound îmbunătăţit
  Familia Sensus include şi un sistem Premium Sound de top, cu un amplificator 5x130 W dotat cu software de îmbunătăţire a sunetului de ultimă generaţie Dirac Live, precum şi cu până la 12 difuzoare, inclusiv un nou woofer de gamă largă pentru bas îmbunătăţit, difuzoare de frecvenţă înaltă noi şi moi pentru sunete înalte line şi difuzoare în cupolă de gamă medie mai mari, centrale şi pentru portiere.

  Cu noul sistem Premium Sound de la Harman Kardon vă puteţi bucura de o ambianță sonoră completă, cu performanţă îmbunătăţită pentru bas, în timp ce puteţi creşte volumul, menţinând claritatea totală a sunetului.

  Volan şi schimbătoare cu padele încălzite
  Pentru a asigura un confort suplimentar şoferilor în climate reci, se pot specifica volane cu 3 spiţe cu încălzire electrică. Maşinile cu transmisie automată pot obţine schimbătoare cu padele care oferă şoferului oportunitatea de a schimba singur viteza, având ambele mâini pe volan. Maşinile echipate cu senzor de ploaie pot obţine acum parbrize încălzite electric pentru dezgheţarea rapidă, în zilele răcoroase.

  SIGURANŢĂ

  IntelliSafe, denumirea generală de la Volvo pentru toate sistemele de siguranţă activă, reprezintă o parte importantă a abordării centrate pe şofer din cadrul modelului V70.

  Tehnologie de detectare a pietonilor şi a bicicliştilor
  Software nou avansat, inclusiv cu o procesare mai rapidă a vizualizării, care a făcut posibilă extinderea tehnologiei actuale de la Volvo Cars de detectare şi frânare automată pentru a include şi anumite situaţii care implică biciclişti.

  Sistemul de detectare a pietonilor şi a bicicliştilor cu frânare complet automată este dotat cu un sistem avansat de senzori care scanează zona din faţă. Dacă un ciclist, care merge în aceeaşi direcţie ca şi maşina, se deplasează brusc în faţa acesteia iar coliziunea este iminentă, va apărea o avertizare instantanee iar frânele vor fi aplicate complet.

  Tehnologia detectează şi dacă un pieton păşeşte pe drum în faţa maşinii. Dacă şoferul nu reacţionează la timp, maşina poate emite o avertizare şi poate activa frânele în mod automat.

  City Safety - activ până la 50 km/h
  Modelul V70 dispune de sistemul City Safety îmbunătăţit. Acest sistem este activ la viteze de până la 50 km/h. Maşina frânează automat dacă şoferul nu reacționează la timp atunci când maşina din faţă încetineşte sau se opreşte – sau dacă maşina se apropie prea repede de o maşină staţionară.

  Sistem de control pentru faza lungă activă – con dus mai relaxat pe timp de noapte
  Sistemul de control pentru faza lungă activă îl ajută pe şofer să utilizeze faza lungă în mod mai eficient. Asigură un schimb automat între faza lungă şi cea scurtă, la momentul potrivit.

  Road Sign Information (informaţii referitoare la semnele rutiere) - un „ochi“ în plus pentru trafic
  Road Sign Information îl asistă pe şofer prin expunerea semnelor rutiere în afişajul instrumentaţiei. Road Sign Information poate fi combinat cu funcţia Speed alert (alertare la depăşirea vitezei), care îi prezintă şoferului o avertizare vizuală în vitezometru, în cazul în care viteza limită este depăşită.

  Zonele de deformare controlată realizate din oţel de diferite clase
  Structura patentată a părţii frontale este împărţită în zone, fiecare dintre ele având o sarcină diferită în timpul secvenţei de deformare. Zonele exterioare sunt responsabile pentru cea mai mare parte a deformării. Cu cât ajung mai aproape forţele de coliziune de compartimentul pasagerilor, cu atât se deformează mai puţin materialul. Pentru a oferi fiecărei zone proprietăţile corecte, se utilizează oţel de clase diferite în structuri diferite.

  Volvo Car Group creează maşini break din 1953, anul în care a fost lansat Volvo Duett, „două maşini într-una“ . După şase decenii, modelul Volvo V70 continuă tradiţia de combinare a formelor şi a funcţionalităţii într-un mod aspectuos. Un număr de elemente de design exterior consolidează prezenţa contemporană sofisticată a acestei maşini break iconice. Noul model V70 este disponibil cu două motoare cu patru cilindri din familia nouă de motoare Drive-E: turbo-diesel D4 şi T5 turbo pe benzină. Consumul de combustibil a scăzut până la un nivel de clasă de 4,2 l/100 km (109 g CO2 per km) în cea mai eficientă versiune D4.
  Inapoi