Новости и события
 • Volvo Cars colaborează cu superstarul suedez, Robyn

  28.05.2014

  După colaborarea de succes cu starul fotbalist suedez, Zlatan Ibrahimović, Volvo Cars anunţă acum cu plăcere că îşi uneşte forţele cu un alt superstar suedez: Robyn. Artista de muzică va fi prezentă în cel de al doilea capitol al campaniei de la Volvo Cars, „Fabricat în Suedia“, conducând un Volvo V60 alimentat cu noile grupuri motopropulsoare Drive-E ale companiei.

  Noua campanie cu Robyn va explora Suedia din punctul ei de vedere din Los Angeles şi va pune accentul pe angajamentul companiei faţă de mediu, printre altele, prin intermediul noii familii de motoare Drive-E. Astfel, campania comunică un mesaj puternic şi multilateral de la Volvo Cars, care livrează aproximativ jumătate din vânzările sale pentru proprietate personală clientelei feminine.

  Robyn este, fără îndoială, pop starul suedez contemporan cu cel mai mare succes, cu vânzări de milioane de albume în toată lumea, de la debutul ei din 1995. Ca şi Volvo Cars, care se află într-o călătorie către independenţă tehnologică, după un deceniu în care a fost deţinută de Ford Motor Co, Robyn este un exemplu al caracterului suedez rebel şi independent. În 2004, ea a renunţat la contractul cu o casă de discuri majoră şi şi-a lansat propria companie, Konichiwa Records, stabilindu-şi propriile condiţii. Restul e istorie iar acum Robyn are succes mai mult ca niciodată.

  Cu noile grupuri motopropulsoare Drive-E, Volvo Cars a creat o familie de motoare diesel şi pe benzină mai mici şi mai inteligente, cu curbe de putere care oferă manevrabilitate excelentă, în timp ce oferă consumul redus de combustibil al unui motor cu patru cilindri. Prin adăugarea electrificării la motoare, precum tehnologia hibrid plug-in, Volvo Cars poate oferi clienţilor motoare ultra-eficiente şi cu performanţă ridicată.

  „Îmi place Volvo şi îmi place şi ceea ce reprezintă compania şi marca,“ spune Robyn. „De exemplu, Volvo este o companie suedeză care a inventat centura de siguranţă cu trei puncte, dar nu a brevetat-o, deoarece ştia că acest lucru ar fi însemnat mai puţini oameni care ar putea utiliza o centură de siguranţă. Îmi plac lucrurile de acest fel. Această campanie promovează un proiect de mediu cu spectru larg şi, după multă cercetare, mi-am dat seama că, într-adevăr, poate face o diferenţă.“

  „Lucrul cu Robyn a fost o experienţă minunată,“ spune Per Carleö, Manager de comunicaţii pentru marketing de la Volvo Cars Suedia şi responsabil pentru coordonarea campaniei „Fabricat în Suedia“. „Ce m-a impresionat cel mai mult a fost diligenţa detaliată pe care a exercitat-o înainte de a se angaja în această campanie. Am petrecut câteva ore cu Robyn, discutând despre angajamentul nostru faţă de mediu, ca şi companie, în timp ce ea a vorbit şi cu alţi câţiva specialişti de mediu. Artista ia acest lucru în serios.“

  Campania a început în mod oficial acum două săptămâni în Suedia, cu o reclamă televizată care a fost transmisă la ora de vârf şi care acum va fi distribuită în alte pieţe în jurul lumii. În următoarele săptămâni, campania va fi extinsă prin reclame tipărite, digitale şi de exterior.

  „Sunt foarte entuziasmant că Volvo şi-a unit forţele cu un alt superstar suedez autentic,“spune Alain Visser, Vice preşedinte al Departamentului de marketing, vânzări şi servicii pentru clienţi de la Volvo Car Group. „Robyn este alegerea perfectă pentru marca Volvo şi pentru ceea ce reprezintă aceasta. Am văzut puterea campaniilor de marketing de succes prin colaborarea noastră cu Zlatan Ibrahimović şi am încrederea că şi acest nou capitol din campania Fabricat în Suedia va fi un mare succes.“

  Vizualizaţi filmul pe YouTube

  După colaborarea de succes cu starul fotbalist suedez, Zlatan Ibrahimović, Volvo Cars anunţă acum cu plăcere că îşi uneşte forţele cu un alt superstar suedez: Robyn. Artista de muzică va fi prezentă în cel de al doilea capitol al campaniei de la Volvo Cars, „Fabricat în Suedia“, conducând un Volvo V60 alimentat cu noile grupuri motopropulsoare Drive-E ale companiei.
  Inapoi