Support

Har du problemer med å koble til bilen, bruke mobilprogrammer eller multimediesystemet? Les den siste tekniske støtten og vanlige spørsmål om Infotainment-produktene våre. Lenkene nedenfor skal hjelpe deg til å komme i gang.

Volvo ID     Sensus Connect     Volvo on Call

Volvo ID
Ønsker du å opprette en Volvo ID eller få tilgang til våre online Volvo tjenester

Les mer >

Sensus Connect
Ønsker du å koble til din smarttelefon til bilen din eller har du andre spørsmål om vårt alt-i-ett operativsystem?

Les mer >

Volvo on Call
Har du glemt PIN-koden, vil du opprette en app-konto eller vite hvilke tjenester som er tilgjengelig for mobiltelefonen og bilen din?

Les mer >

Sensus Connected Touch     Bluetooth Handsfree System     Owners' Information

Sensus Connected Touch
Trenger du hjelp til å oppdatere din software? Ønsker du informasjon om hvilke dongler som er kompatible og hvordan du laster ned en applikasjon?

Les mer >

Håndfritt Bluetooth-system
Er telefonen din kompatibel, og hvordan fungerer Bluetooth i din Volvo?

Les mer >

Eierinformasjon
Hvilke unike funksjoner har din Volvo? Denne seksjonen dekker biler fra modellår 2004 og fremover.

Les mer >

Sensus Navigation

Sensus Navigation
Finn ut hvordan du legger inn destinasjon, oppdaterer kart, og endrer dine personlige innstillinger.

Les mer >