Ne možete pregledati ovaj sadržaj, pošto ili nemate instaliran Adobe Flash plejer, ili ste isključili JavaScript u Vašem pretraživaču.

TVRDI KROV NA UVLAČENJE

Dva automobila u jednom

Za raspoloženje zbog vožnje pod vedrim nebom. Život je prekratak da biste prihvatali kompromise, pa smo zato odlučili da napravimo dva automobila u jednom. Uvlačenjem tvrdog krova, model C70 će Vam se za samo 30 sekundi predstaviti kao potpuno novi automobil.

POGLEDAJTE VIDEO ZAPIS

UDOBNOST SEDENJA

Dovoljno prostora za četiri odrasle osobe

Ukoliko niste previše zahtevni, u C70 se sa lakoćom mogu smestiti četiri odrasle osobe, pošto su u zadnjem delu postavljena dva, a ne tri sedišta.

PRTLJAŽNI PROSTOR I RAZNOVRSNOST

Veliki prtljažnik. A može da bude i još veći.

Čak i sa sklopljenim krovom, C70 nudi dovoljno prostora za smeštaj velike torbe za golf sa štapovima. A zahvaljujući mogućnosti ubacivanja prtljaga po dužini, u automobil možete smestiti zaista dugačke predmete.

DIZAJN

Vreme je za malo zavođenja

Dva zadivljujuće lepa automobila u jednom. C70 je elegantan kupe, a ujedno i spektakularan kabriolet.

POGLEDAJTE VIDEO ZAPIS

HIGH-TECH BEZBEDNOSNE INOVACIJE

Ponovo pronađena bezbednost

C70 podiže bezbednost na novi nivo inteligencije. Može da Vas upozori ako Vas neko pretiče dok menjate voznu traku, može da se stabilizuje i čak da umesto Vas upravlja dolaznim pozivima.

POGLEDAJTE VIDEO ZAPISE

DIZEL MOTORI

Moć zelenog

Eko vožnja takođe može da bude zabavna. Dizel motori na modelu C70 su ne samo ekonomični, već nude i visok obrtni moment i odlične performanse.

SPOLJNI DIZAJN

Lep kao kupe

C70 je jedini kabriolet sa čvrstim krovom koji izgleda dobro i kad pada kiša. Tako da bez obzira da li se vozite sa podignutim ili spuštenim krovom, uvek ćete se voziti sa stilom.

OSMOTRITE NOVE, TEČNE LINIJE

891

462

SEDENJE

Podelite zabavu u četvoro

Zahvaljujući inovativnom Volvo dizajnu, u C70 se mogu udobno smestiti četiri putnika. Tako da bez obzira da li volite vetar u kosi ili imate potrebu da se zaštitite od prirodnih nepogoda, Vi i Vaši prijatelji možete da uživate u izuzetnoj vožnji.

900

462