DODATNA OPREMA

U ponudi je bogat izbor dodatne opreme za Vaš C70, a ono što je prikazano ovde je samo jedan deo. Ako želite da pogledate kompletnu ponudu, idite na 'Detalje'.

 

Prekrivač zadnjeg sedišta

Prostor zadnjih sedišta možete da iskoristie kao dodatni prtljažni prostor. Izdržljivi prekrivač sedišta štiti sedišta u slučajevima kada je potrebno da se prevoze prljavi tereti, neko u blatnjavoj odeći ili kućni ljubimac.

Zaštita od vetra

Zaštita od vetra efikasno umanjuje turbulenciju vazduha oko putnika na prednjim sedištima kada je krov spušten, povoljno utičući na taj način na udobnost u vožnji, bez obzira na brzinu kretanja vozila. Takođe je predviđen i dodatni prostor za prtljag u sklopu zadnjeg sedišta. Jednostavnim otvaranjem dolazite do svojih stvari.

Zadnja pomoć pri parkiranju

Zadnja pomoć pri parkiranju olakšava kretanje u rikverc, na primer, kada se parkirate unazad između dva automobila. Pulsirajući ton unutar kabine se pojačava i prerasta u neprekidan zvučni signal kada se neki objekat nađe na udaljenosti od oko 30 cm od Vašeg zadnjeg odbojnika. Možete ugraditi i prednju pomoć za parkiranje koja će Vas upozoriti kada budete preblizu objektu s prednje strane.

Draco 8x18" Silver Bright

Aluminijumski točak

Spojler na poklopcu prtljažnog prostora

Ovaj diskretni ali efikasni, po boji usklađeni zadnji spojler još više poboljšava sportski izgled automobila. Povećavajući zadnju silu prijanjanja pri većim brzinama, ovaj spojler doprinosi i izvanrednim upravljačkim karakteristikama.