Ne možete pregledati ovaj sadržaj, pošto ili nemate instaliran Adobe Flash plejer, ili ste isključili JavaScript u Vašem pretraživaču.

DINAMIČKE VOZNE OSOBINE

Upravljajte performansama

Nema greške, ovo je automobil stvoren po meri vozača. Automobil koji se kreće kao nijedan drugi Volvo. Automobil kod kojeg su sve komande u Vašim rukama; sa sportskim sedištima u standardnoj opremi, sportskom šasijom u standardnoj varijanti i trokrakim kožnim volanom, za koji se možete uhvatiti kada izgubite dodir sa stvarnošću.

POGLEDAJTE VIDEO ZAPIS

INOVATIVNA BEZBEDNOST

Uvek sa pogledom unapred

Opremljen City Safety funkcijom u standardnoj varijanti, Volvo S60 neprestano prati saobraćaj ispred sebe kako bi sprečio sudare pri malim brzinama. A zahvaljujući svetskoj premijeri tehnologije za detekciju pešaka (sa funkcijom potpuno automatskog kočenja) takođe budno motri na pešake koji bi Vam se neočekivano mogli naći na putu.

POGLEDAJTE VIDEO ZAPIS

SAZNAJTE VIŠE O CITY SAFETY - FUNKCIJI BEZBEDNOSTI U GRADSKOJ VOŽNJI

POGONSKE GRUPE

Trenutno zadovoljstvo

Impozantna ponuda benzinskih ili dizel motora sa 4, 5 i 6 cilindara za vaš Volvo S60 obuhvata i vrhunski 3.0-litarski benzinski motor sa turbo-punjačem. Ubrzanja će biti trenutna, koliko i zelena boja na Vašem licu.

POGLEDAJTE VIDEO ZAPIS

UPEČATLJIV DIZAJN

Trkačka linija

Svaki detalj fantastične linije Volvoa S60 – od luksuznog, ka vozaču besramno okrenutog unutrašnjeg uređenja, do sugestivno stilizovane spoljašnjosti - osmišljen je tako da Vam podigne nivo adrenalina i sve komande postavi u Vaše ruke.

POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA

POGLEDAJTE VIDEO KLIPOVE

PODRŠKA U VOŽNJI

Bezbrižna vožnja

Jedna od najprijatnijih stvari kod novog Volvoa S60 je što ćete se u vožnji osećati toliko opušteno, u automobilu bogato opremljenom raznim funkcijama za pomoć u vožnji. Tako da jedino o čemu treba da brinete, jeste uživanje u vožnji.

POGLEDAJTE VIDEO ZAPIS

DINAMIČKE VOZNE OSOBINE

Savršena šasija

S60 je najdinamičniji automobil koji je Volvo ikada konstruisao. Uz dva raspoloživa podešavanja šasije, vožnju možete prilagoditi svojim potrebama: da bude udobnija, ili više sportski nastrojena.

POGLEDAJTE KAKO SE PONAŠA U PRVOM OD NAŠIH NESTAŠNIH TESTOVA

DODATNA OPREMA NOVOG VOLVOA S60

Prvo pravilo personalizacije: Pravila ne postoje.

Izvucite najviše iz Vašeg Volvoa S60

INOVATIVNA BEZBEDNOST

Pazimo za Vas

City Safety funkcija uvek je na oprezu – čak i kada popusti pažnja – i aktivira kočnice da bi izbegla eventualne sudare. A ugrađena tehnologija za detekciju pešaka /Pedestrian Detection/ budno motri na pešake koji bi Vam se neočekivano mogli naći na putu.

POGLEDAJTE VIDEO SNIMAK DETEKCIJE PEŠAKA

ISPROBAJTE CITY SAFETY FUNKCIJU

SJAJAN DIZAJN

U ŽIVOTU POSTOJI VIŠE STVARI NEGO ŠTO JE VOLVO.

ZBOG TOGA JE POTPUNO NOVI VOLVO S60 DIZAJNIRAN TAKO DA SE O NJEMU GOVORI.

POSLUŠAJTE KREATIVNE MISLI DIZAJNERA O VOLVOU S60

OTKRIJTE POTPUNO NOVI S60 R-DESIGN

POGONSKI AGREGATI

U ŽIVOTU POSTOJI VIŠE STVARI NEGO ŠTO JE VOLVO.

ZBOG TOGA JE POTPUNO NOVI VOLVO S60 KONSTRUISAN DA VAS OSNAŽI.

POGLEDAJTE PRECIZAN TEST UBRZANJA

PAKET OPREME ZA POMOĆ U VOŽNJI

Opustite se i uživajte u vožnji

Paket opreme za pomoć u vožnji obuhvata najsavremenije Volvo inovacije u oblasti bezbednosti – koje će dodatno pomeriti granice bezbedne vožnje i čisto zadovoljstvo u vožnji. Paket obuhvata prilagodljivo elektronsko podešavanje brzine kretanja /Adaptive Cruise Control/ sa funkcijom pomoći kod kretanja u koloni /Queue Assist/ i sistemom upozoravanja na rastojanje /Distance Alert/.

S60 R-DESIGN

Šepurenje sa svih strana

Sportski izgled modela S60 R-Design osmišljen je tako da će se ljudi okretati za Vama – i to bez obzira sa koje strane ga posmatrate. A uz novu sportsku šasiju, i upravljanje je u skladu sa izgledom.

OSMOTRITE R-DESIGN SA SVIH STRANA

DRIVe - SMANJEN UTICAJ NA ŽIVOTNU SREDINU

Dokle možete stići sa jednim punjenjem rezervoara?

Zahvaljujući čitavom nizu sitnih ali veoma inovativnih izmena, S60 DRIVe odlikuje se izuzetno ekonomičnom potrošnjom goriva, pa sa jednim punjenjem rezervoara prelazi i do1.569 km. Što Vam otvara veliki broj novih mogućnosti u vožnji.

KRENITE U OBILAZAK SA JEDNIM REZERVOAROM