DODATNA OPREMA

U ponudi je bogat izbor dodatne opreme za vaš S60, a ono što je prikazano ovde je samo jedan deo. Ako želite da pogledate kompletnu ponudu, idite na 'Detalje'.

Stajling karoserije

Dodatna oprema za stajling karoserije obuhvata prednju zaštitnu ploču, zadnju zaštitnu ploču sa vidljivim izduvnim cevima (jednostruke ili dvostruke cevi u zavisnosti od specifikacije motora), bočne zaštitne ploče, dvostruke prednje deko okvire (sve u mat aluminijumskoj završnoj obradi).

Freja 8x18" Diamond Cut/Light Grey

Aluminijumski točkovi

Spojler na poklopcu prtljažnog prostora

Ovaj diskretni ali efikasni, po boji usklađeni zadnji spojler još više poboljšava sportski izgled automobila. Povećavajući zadnju silu prijanjanja pri većim brzinama, ovaj spojler doprinosi i izvanrednim upravljačkim karakteristikama.

Park Assist kamera, prednji mrtvi ugao

Ova nova kamera smeštena je u maski hladnjaka i prikazujući vidno polje prostora ispred automobila od 180° omogućava Vam da vidite iza ugla. Aktivirajte kameru pritiskom na dugme i na 7-inčnom integrisanom ekranu za informacije videćete podeljenu sliku prostora. Vrlo je praktična u uskim izlazima sa ograničenom vidljivošću i tokom parkiranja. U ponudi je samo sa High Performance Multi Media ili Premium Sound Multi Media.

Dvostruki ekran za zabavu na zadnjim sedištima (RSE) sa dvostrukim DVD plejerima

Za više razonode tokom dugih putovanja, ovaj sistem koji se lako koristi zabavljaće Vas satima. Sastoji se od dvostrukih DVD plejera, a dupli 7-inčni ekrani pametno su integrisani u prednje naslone za glavu. Svakim DVD plejerom praktično upravljaju putnici na zadnjim sedištima. Putnici mogu da gledaju isti film ili da igraju istu igricu na oba ekrana ili mogu odabrati da na jednom ekranu gledaju film, a na drugom igraju igricu. Zvuk se obezbeđuje...Pročitaj više

Za više razonode tokom dugih putovanja, ovaj sistem koji se lako koristi zabavljaće Vas satima. Sastoji se od dvostrukih DVD plejera, a dupli 7-inčni ekrani pametno su integrisani u prednje naslone za glavu. Svakim DVD plejerom praktično upravljaju putnici na zadnjim sedištima. Putnici mogu da gledaju isti film ili da igraju istu igricu na oba ekrana ili mogu odabrati da na jednom ekranu gledaju film, a na drugom igraju igricu. Zvuk se obezbeđuje preko audio sistema automobila ili bežičnih slušalica.Pročitaj više

Sedišta za bebe (do 13 kg)

Bebe, od novorođenčadi do jedne godine starosti, u ovom udobnom sedištu bezbedno putuju okrenute unazad. Sedište se montira pomoću sigurnosnog pojasa automobila. Za posebno podesnu montažu korišćenjem ISOFIX pribora za pričvršćivanje, može se dodati ISOFIX baza. Bočna krila štite u slučaju bočnog udarca, a naslon za glavu i pojasevi sa pet tačaka vezivanja lako se podešavaju. Naslon za glavu je mekan, radi udobnog spavanja, a ima i nadstrešnicu k...Pročitaj više

Bebe, od novorođenčadi do jedne godine starosti, u ovom udobnom sedištu bezbedno putuju okrenute unazad. Sedište se montira pomoću sigurnosnog pojasa automobila. Za posebno podesnu montažu korišćenjem ISOFIX pribora za pričvršćivanje, može se dodati ISOFIX baza. Bočna krila štite u slučaju bočnog udarca, a naslon za glavu i pojasevi sa pet tačaka vezivanja lako se podešavaju. Naslon za glavu je mekan, radi udobnog spavanja, a ima i nadstrešnicu koja štiti od sunca. Uz to, sedište za bebe je lako prenosivo, pa može da se koristi i kao nosiljka.Pročitaj više

Fiksna ili mobilna kuka za vuču

Svaka kuka za vuču Volvo vozila napravljena je kao da je deo karoserije vozila, čineći je praktičnom, otpornom na habanje i bezbednom koliko je to najviše moguće - i svaka kuka za Vaš Volvo dizajnirana je do najsitnijeg detalja. Birajte između fiksne kuke za vuču ili kuke koja se lako skida tako da Vam ništa ne smeta kada vršite utovar ili istovar.

Nosač tereta, krovni

Konstruisani tako da odgovaraju fabrički oblikovanom krovnom dodatku, ovi zakrivljeni aluminijumski profili namenjeni teškim uslovima rada, sa nožicama u celosti prekrivenim crnom plastikom, omogućavaju brzo i jednostavno učvršćivanje Volvo opreme za prenos tereta.