DODATNA OPREMA

U ponudi je bogat izbor dodatne opreme za Vaš S80, a ono što je prikazano ovde je samo jedan deo. Ako želite da pogledate kompletnu ponudu, idite na 'Detalje'.

Park Assist kamera

Zadnji parkirni senzor aktivira se kada uključite stepen menjača za hod unazad i kada hoćete da parkirate u tesne prostore. Audio sistem je utišan, a pulsirajući ton iz zadnjih zvučnika postaje konstantan kako se približavate prepreci. Prednji parkirni senzor vrši sličnu funkciju na prednjem delu vozila - upozoravajući Vas preko prednjih zvučnika. Preostalo rastojanje prikazano je i na kolor displeju smeštenom u centralnoj konzoli.

Dvostruki ekran za zabavu na zadnjim sedištima (RSE)

Za više razonode tokom dugih putovanja, ovaj RSE sistem sa daljinskim upravljanjem zabavljaće Vas satima. Dvostruki 8-inčni ekrani pametno su integrisani u prednje naslone za glavu, a sistem je u potpunosti objedinjen sa Multi Media tehnologijom u automobilu. Putnici mogu da gledaju isti film ili da igraju istu igricu na oba ekrana ili mogu odabrati da na jednom ekranu gledaju film, a na drugom igraju igricu. Zvuk se obezbeđuje preko audio sistem...Pročitaj više

Za više razonode tokom dugih putovanja, ovaj RSE sistem sa daljinskim upravljanjem zabavljaće Vas satima. Dvostruki 8-inčni ekrani pametno su integrisani u prednje naslone za glavu, a sistem je u potpunosti objedinjen sa Multi Media tehnologijom u automobilu. Putnici mogu da gledaju isti film ili da igraju istu igricu na oba ekrana ili mogu odabrati da na jednom ekranu gledaju film, a na drugom igraju igricu. Zvuk se obezbeđuje preko audio sistema automobila ili preko slušalica. RSE sistemom može da se upravlja i sa prednjih i sa zadnjih sedišta. Eksterni plejeri, USB uređaji i konzole za igrice lako se povezuju preko utičnica u prednjem centralnom naslonu za ruke. Dodavanjem digitalnog TV prijemnika, putnici na zadnjim sedištima mogu usput da gledaju i zemaljski TV program. RSE sistem dvostrukih ekrana u ponudi je samo u kombinaciji sa High Performance Multi Media ili Premium Sound Multi Media. RSE sistem sa dvostrukim DVD plejerima i dvostrukim 7-inčnim ekranima, pametno integrisanim u prednje naslone za glavu, u ponudi je kao dodatna oprema. Svakim DVD plejerom udobno rukuju putnici na zadnjim sedištima.Pročitaj više

Fortuna 8x18" Silver Bright

Aluminijumski točak

Spojler na poklopcu prtljažnog prostora

Ovaj diskretni ali efikasni, po boji usklađeni zadnji spojler još više poboljšava sportski izgled automobila. Povećavajući zadnju silu prijanjanja pri većim brzinama, ovaj spojler doprinosi i izvanrednim upravljačkim karakteristikama.