Ne možete pregledati ovaj sadržaj, pošto ili nemate instaliran Adobe Flash plejer, ili ste isključili JavaScript u Vašem pretraživaču.

DIZAJN

Ne sledite mase

Sasvim novi Volvo V40 je napravljen za život koji živite. To je automobil koji nikada nije običan, uvek je elegantan i savršeno zabavan.

Pogledajte film

PANORAMSKI KROVNI PROZOR

Izvucite više energije

Panoramski stakleni krov Vam pruža vitalizirajuću količinu svetlosti. Takođe, dodaje dašak raskoši svakom putovanju - bez obzira gde sedite. Pripremite se za primanje doze energije.

Pogledajte film

AKTIVNI TFT KRISTALNI EKRAN

Kako ste danas raspoloženi?

Obično automobili u ovoj klasi nude samo jedno podešavanje vozačevih podataka. Ali mi verujemo da zaslužujte više - Elegance, Eco i Performance.

Kliknite ovde

PILOT ZA POMOĆ PRI PARKIRANJU

Iskreno, ko voli da parkira?

Pilot za pomoć pri parkiranju olakšava paralelno parkiranje i može automatski da parkira Vaš V40. Sve što treba da učinite jeste da nadzirate brzinu i smer automobila dok za ostalo brine tehnologija.

Pogledajte film

OKOLINA

Izvucite više iz manje toga

Vozeći se sa samo 3,6 litara/100 km i emitujući samo 94 g CO2/km, turbo-dizel D2 motor od 115 KS je štedljiv u svemu osim u radnom učinku i udobnosti.

BEZBEDNOST

Vazdušni jastuk za pešake

Ako ikada dođe do čeonog sudara između Vašeg V40 i nezaštićenog učesnika u saobraćaju, vazdušni jastuk za pešake će pomoći da se smanji težina ozlede pešaka. Ova, prva na svetu Volvoova inovacija, važan je korak ka smanjivanju posledica od čeonih sudara između automobila i pešaka.