Standard

Kinetic

Momentum

Summum

R-Design

Volvo Ocean Race

Standard

Sledeća oprema je uključena u Standard verziju modela V60. Navedene cene su okvirne preporučene cene, kojima nisu uzete u obzir lokalne varijacije. Za tačan iznos cene obratite se svom lokalnom dileru.

Kinetic

Uz specifikaciju Standard opreme, sledeća oprema je uključena u Kinetic verziju modela V60. Navedene cene su okvirne preporučene cene, kojima nisu uzete u obzir lokalne varijacije. Za tačan iznos cene obratite se svom lokalnom dileru.

Momentum

Uz specifikaciju Kinetic opreme, sledeća oprema je uključena u Momentum verziju modela V60. Navedene cene su okvirne preporučene cene, kojima nisu uzete u obzir lokalne varijacije. Za tačan iznos cene obratite se svom lokalnom dileru.

Summum

Uz specifikaciju Momentum opreme, sledeća oprema je uključena u Summum verziju modela V60. Navedene cene su okvirne preporučene cene, kojima nisu uzete u obzir lokalne varijacije. Za tačan iznos cene obratite se svom lokalnom dileru.

R-Design

Uz specifikaciju Momentum opreme, sledeća oprema je uključena u R-Design model V60. Navedene cene su okvirne preporučene cene, kojima nisu uzete u obzir lokalne varijacije. Za tačan iznos cene obratite se svom lokalnom dileru.

Volvo Ocean Race

Sledeća oprema je uključena u V60 seriju modela Volvo Ocean Race. Sve cene predstavljaju preporučenu približnu vrednost bez lokalnih varijacija. Da bi dobili tačan iznos cene, kontaktirajte Vašeg lokalnog dilera.