Ne možete pregledati ovaj sadržaj, pošto ili nemate instaliran Adobe Flash plejer, ili ste isključili JavaScript u Vašem pretraživaču.

POVEĆANA UPRAVLJIVOST NA STRMIM NAGIBIMA

Napravite sami svoj put

Na svetu još postoji neotkrivenih mesta. Sa svojim velikim odstojanjem od tla, sistemom kontrole za spuštanje niz brdo, pogonom na sva četiri točka i Instant Traction sistemom, XC70 Vas postavlja za pravog vođu puta. Bez obzira kuda vodi.

Pogledajte video snimke

DIZAJN

Dizajn koji obećava

Moćna linija i upečatljiv izgled modela XC70 obećavaju snagu i okretnost u vožnji iznad uobičajenih standarda. Mišićav i moćan spoljni izgled upotpunjuje prigodno i elegantno uređena unutrašnjost vozila.

Pogledaj video snimak

BEZBEDNOST ZA SVE UZRASTE

Bezbednost za Vas. I za sve ostale.

Poboljšana vidljivost u krivinama, automatsko kočenje, ugrađeni dvodelni jastuci za decu i sigurnosno laminirano staklo. XC70 nudi još više od onoga po čemu smo poznati – bezbednost i sigurnost.

Pogledaj video snimke

VRHUNSKA OPREMA ZA ZABAVU

Šta je brzina zvuka?

Naslonite se na sedište, pojačajte zvuk i uživajte u vožnji. Za model XC70 u ponudi su tri različita audio sistema.

Isprobajte audio sistem

Pogledajte video snimke

MOTORI VISOKIH PERFORMANSI

Uživajte u snazi

Bez obzira na odabrani tip motora, XC70 je napravljen za performanse. Uz odabir dizel i benzinskih motora, XC70 će Vas odvesti svuda gde ste planirali.

RAZNOVRSNOST

Rastegnite, odmotajte, opustite se

Putovanje sa XC70 nikada nije bilo tako udobno. Sa obiljem prostora za noge, zadnjom klupom preklopivom u tri dela i dodatnom opremom koja obuhvata nosače za bicikl i držače prtljaga, XC70 je automobil koji se odlikuje izuzetnom raznovrsnošću i fleksibilnošću.

Pogledajte video snimke

DRIVe – SMANJENO ZAGAĐENJE ŽIVOTNE SREDINE

U ŽIVOTU POSTOJI I VIŠE OD VOLVOA

ZBOG TOGA NAŠ EFIKASNI xc70 DRIVe PRELAZI 1.186 KM SA JEDNIM PUNJENJEM REZERVOARA

DOKLE MOŽE DA VAS ODVEDE TURISTIČKI VODIČ SA JEDNIM REZERVOAROM?

994

440

VOŽNJA BEZ UPOTREBE KLJUČA

Da Vam život bude lakši

Nema potrebe da tražite ključeve u neosvetljenoj garaži ili dok u rukama nosite teške torbe. Sa funkcijom vožnje bez ključa, možete otvoriti i pokrenuti automobil samim tim što imate ključeve kod sebe.

VOLVO OCEAN RACE EDITION

More neće biti civilizovano. Ali drum može bolje od toga.

Predstavljamo Vam novi XC70 Volvo Ocean Race Edition. Udobno opremljen od pramca do krme, za podršku Vašim najambicioznijim putovanjima.

Pregledaj galeriju slika