VOLVO TEHNOLOGIJE

Od jednostavnosti korišćenja, do bezbednosti, do zaštite okoline, sada možete priuštiti vožnju koju zaslužujete. Uz Volvoovu tehnologiju Sensus, možete bez napora nadzirati gotovo sve direktno s Vaše table s instrumentima. A ako ste poput nas i smatrate da je važno zaštititi svakog u automobilu i izvan njega, tada se upoznajte s tehnologijom IntelliSafe. A tehnologija Drive-E znači da će Vaš Volvo potrošiti manje goriva i emitiovati manje ugljenika, bez kompromisa s radnim učinkom.

Tehnologija Drive-E
Čista snaga, manje goriva

Uživajte u čišćoj vožnji uz izraziti radni učinak i manje potrošenog goriva
Naše inovativne tehnologije Drive-E Vam pružaju izuzetan radni učinak uz čistu savest. Tehnologija Drive-E pruža potpuno uživanje u vožnji s manje goriva, sa smanjenim emisijama ugljenika i manjim troškovima prevoza. Volvo je oduvek bio predvodnik u zaštiti okoline - sada uvodimo novu generaciju čišćih tehnologija, uključujući plug-in hibride i čistu električnu energiju. To je još jedan korak prema našem cilju stvaranja celokupne linije automobila s nultom emisijom. Tehnologija Drive-E je bitna za našu filozofiju inteligentnog, promišljenog luksuza. Ona je u srži svakog automobila koji izrađujemo.


Tehnologija Sensus
Vi i Vaš automobil, povezani 

Vaša instinktivna veza s Vašim automobilom 
Sve u skandinavskom dizajnu teži stvaranju sofisticiranih proizvoda koji izgledaju jednostavno. Baš kao i Sensus, naš intuitivan, inovativan način da Vas povežemo s Vašim automobilom. Sensus je poput Vašeg prirodnog nastavka. S Vaše interaktivne table s instrumentima možete s lakoćom nadzirati i prilagoditi svaki aspekt svoje vožnje, od osećaja upravljanja do raspoloženja koje unosi unutrašnje osvetljenje Vašeg automobila. Naši automobili će biti deo Vašeg digitalnog sveta, toliko intuitivni da Vam neće biti potrebna ni uputstva - samo ćete ući i voziti. Sve je to deo Volvoovog cilja da pojednostavi Vaš život.

IntelliSafe
Ponovno definisanje bezbednosti, svaki dan

Mudra bezbednost za Vas i za one oko Vas
IntelliSafe je naš sveobuhvatan pristup bezbednosti automobila. Čini Vašu vožnju jednostavnijom, ugodnijom i manje stresnom. Danas Vam Volvoove tehnologije aktivno pomažu, skenirajući područje oko Vas u potrazi za neočekivanim. IntelliSafe je osmišljen kako bi sprečio nesreće ako ste ometeni, ali Vi ćete uvek imati nadzor. I, uz sisteme, poput onog za otkrivanje pešaka, čak i oni oko Vas su zaštićeni. Do 2020. godine naša vizija je da proizvodimo automobile koji će u potpunosti izbegavati sudare. Uz sve to, nastavićemo da pružamo legendarnu snagu koju već od nas očekujete.