ŠVEDSKI ŠARM

Harmoničan dizajn – čist, jednostavan luksuz sa naprednim rešenjima za bezbednost i udobnost za svih sedam putnika.

PAŽLJIVO OSMIŠLJEN SVAKI DETALJ

Zanatstvo kao umetnost

Svi elementi su savršeno usklađeni i za njih smo koristili najfinije materijale kao što su meka koža i drvo zrnaste strukture. Ima pregršt jedinstvenih detalja kao što su kristalna ručica menjača i ergonomska prednja sedišta sa ventilacijom, funkcijom masaže i četvorosmernim električnim lumbalnim osloncem.

INTELIGENTNA SNAGA

Bez kompromisa

Unapredili smo snagu XC90 modela i smanjili njegov ekološki uticaj. Dokazali smo ono što uvek tvrdimo – da ne morate da žrtvujete snagu i izvanredne vozne karakteristike radi efikasnosti i male emisije ugljen-dioksida. Različiti režimi vožnje kao što su komforni i terenski odgovaraju svim raspoloženjima i terenima.

„Zdravo, automobilu!“

Sensus

Napravljen za što prirodniju i intuitivniju interakciju – samo izgovorite šta treba da se uradi ili ga dodirnite da biste kontrolisali svoje sisteme.

Sensus rešenja kombinuju najmodernije informacione i zabavne sadržaje. Pošto imate ugrađen hotspot, Vi i Vaš XC90 ste uvek povezani. 

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.