Discover Volvo S60

Kada je vožnja bitna

Odlične upravljačke karakteristike, prirodna dinamika vožnje i legendarna Volvo udobnost – u uzbudljivo elegantnom obliku.

Bogato opremljena vozila serije 60 Edition+

VOLVO CAR FINANSIRANJE

Sportski karavan V60 R-Design, uzbudljiv pustolov V60 Cross Country sa automatskim menjačem ili sportsko elegantni S60 R-Design? Bez obzira na Vaš odabir savršenog vozila, uživaćete u legendarnoj Volvo sigurnosti, izuzetnom doživljaju vožnje i beskompromisnom komforu koji donose bogato opremljeni modeli iz naše ponude. U ponudi Volvo Car Finansiranja novi Volvo serije 60 odvezite već za 321 evro mesečno.
OTKRIJTE VIŠE

BEZBEDNOST U GRADU

Kočenje. Zaustavljanje. Na bezbedan način.

Jedna od naših najnovijih inovacija priprema Vaš Volvo na razna iznenađenja kao što su iznenadno zaustavljanje automobila ispred Vas ili munjevit prolazak bicikliste pored Vas. Priprema kočnice da brže reaguju ili automatski koči ako je nesreća neizbežna. Povećava ne samo Vašu bezbednost, već i bezbednost ljudi oko Vas.
Discover Volvo S60

Pronađite dilera

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.