Discover Volvo S60

Kada je vožnja bitna

Odlične upravljačke karakteristike, prirodna dinamika vožnje i legendarna Volvo udobnost – u uzbudljivo elegantnom obliku.

EFIKASNA VOŽNJA

Veće uživanje u vožnji

S60 se odlikuje naprednim ogibljenjem, brzim upravljanjem i prebacivačima stepena prenosa na upravljaču pomoću kojih brže i preciznije ručno menjate stepene prenosa.

Osim toga, kod modela sa Four-C šasijom dodirivanjem dugmeta birate jedan od tri različita režima vožnje u skladu sa raspoloženjem, stilom vožnje i terenom.

BEZBEDNOST U GRADU

Kočenje. Zaustavljanje. Na bezbedan način.

Jedna od naših najnovijih inovacija priprema Vaš Volvo na razna iznenađenja kao što su iznenadno zaustavljanje automobila ispred Vas ili munjevit prolazak bicikliste pored Vas. Priprema kočnice da brže reaguju ili automatski koči ako je nesreća neizbežna. Povećava ne samo Vašu bezbednost, već i bezbednost ljudi oko Vas.
Discover Volvo S60

Sensus

Povežite se sa automobilom

Naš najnoviji tehnološki sistem savršeno odražava švedske inovacije – minimalizam, intuitivnost i dizajn za maksimalno uživanje. 

POGLEDAJTE ŠTO SVE MOŽE URADITI SENSUS

VERZIJE

POGLEDAJTE RAZLIKU

Pronađite dilera

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.