Discover Volvo S80

Ostavite utisak


Volvo S80 Car

intellisafe

Buduća bezbednosna rešenja su već tu

IntelliSafe je naš najnoviji paket bezbednosnih inovacija koje su osmišljene tako da Vas i Vaš Volvo pripreme na razna životna iznenađenja kao što su iznenadno zaustavljanje automobila ispred Vas ili munjevit prolazak bicikliste pored Vas. Čak će Vam pomoći da ostanete u traci ili da se uparkirate na malom prostoru. Štaviše, IntelliSafe je standardna oprema na svakom Volvo automobilu koji pravimo.

Sensus

Povežite se sa automobilom

Naš intuitivni tehnološki sistem Vam olakšava život i čini ga prijatnijim u svakom pogledu. Pomaže Vam da pronađete uputstva za vožnju, mesto za parkiranje i sve drugo zato što ima WiFi hotspot.

VIŠE O SENSUS-U

Verzije i izdanja

Vrhunsko švedsko umeće

Ovaj prepoznatljivi paket još više naglašava zanatski kvalitet Vaše luksuzne limuzine, uključujući panele od orahovine bogate zrnaste strukture i originalnu goveđu kožu. 

Više o INSCRIPTION-u

Pronađite dilera

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.