S60. Pëer rrugën. Për planetin.

Dizenjuar për një ndryshim
S60 Recharge

Recharge është linja e re e Volvo-s me makina tërësisht elektrike dhe plug-in hibride. Me S60 Recharge, lëvizja nëpër botë tani është me më shumë fuqi dhe më pak impakt në mjedis.

S60

Ne gjithashtu kemi opsionin e S60 mild hibride me benzinë ose naftë, për një udhëtim më të qetë më konsum dhe emetime nga marmitat më të ulët, por më shumë fuqi.

Eksploroni veçoritë

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha stilet dhe opsionet e motorit.

Shiko specifikimet e plota
Kontrollo rrugën

Shi, diell, borë, ngricë - thjesht shko. Teknologjia e asistencës së shoferit dhe katër rrotat aktive kombinojnë për të krijaur eksperiencën më të përgjegjshme të drejtimit.

Drejto rrugën tënde

Shasia aktive me modalitetet Comfort, Eco dhe Dynamic përshtaten drejtimit tuaj. Zgjidh modalitetin që përshtatet nevojave tua - ose personalizo një sipas dëshirës tënde.

Merr drejtimin

Një motorr elektrik dhe një motorr benzine që punojnë në harmoni për një sedan themelor plug-in hibrid, për më pak emetime nga marmita, më shume traksion dhe fuqi më e madhe për ju.

Bëhu unik

Kalo nga turma në diçka që se ndjek atë. Format e skalitura dhe përmasat e habitshme të sedanit S60 janë një kujtesë që origjinaliteti meriton vëmendje.

Përmiso çdo frymëmarrje

Ne kujdesemi për mjedisin si jashtë ashtu dhe brenda makinës. Teknologjia e përparuar e filtrimit funksionon si pjesë e sistemit tonë të parë në botë të cilësisë së ajrit për të ndihmuar pastrimin e ajrit që thithni në kabinë

Intonim perfekt

Pozicionim perfekt i bokseve Boëers & ëilkins sjellin jë cilësi zërimi të përsosur, ndihet sikur je në rresht të parë tek një simfoni - pa marrë parasysh se ku uleni.

Bëj lëvizjen tënde

Sistemi i informacionit të pikës së verber (BLIS) me ndihmues për timonin mund të lehtësoi tensionin në trafik të rënduar me njoftim dhe suport, duke të drejtuar ty dhe të dashurit tuaj përsëri në rrugën e duhur.

Një dorë ndihmëse

Asistenca për shoferin me adaptim të shpejtësisë rregullon shpejtësinë e drejtimit automatikisht për një komfort më të madh dhe saktësi në çdo gjëndje trafiku.

Shiko më nga afër

Eksploroni S60 tonë me pamjen tonë interaktive 360 °.

Shiko jashtë nga sedilja e shoferit e Volvos S60 të re
TapToExplore
360view Backto360view
m224360RDesignexterior725GLOBAL

Zgjidhni një stil për S60 Recharge tuaj

Recharge është linja e re e Volvo-s me makina tërësisht elektrike dhe plug-in hibride.

Zgjidhni një stil për S60 tuaj

Opsioni i mild hibrid me konsum dhe emetime nga marmitat më të ulët, por më shumë fuqi.

S60 Momentum

Komfort i nënshkruar

S60 R-Design

Dizajn dinamik

S60 Inscription

Elegancë e rafinuar

Hidh hapin e rradhës

Rezervo një test drive

Përjetoje atë në të vërtetë.

Gjej një përfaqësi

Gjej përfaqësinë më të afërt.

Informacion suporti

Gjeni manuale, artikuj mbështetës dhe filma udhëzues.