Pamje ajrore nga Volvo S90 i drejtuar nëpër mbikalim të qytetit

GJENI S90 TUAJ PERFEKT

Modeli S90

Secili lloj i S90 kombinon elegancë të sofistikuar me teknologji intuitie. Zgjidhni njërin që ju përshtatet.

Pamje anësore e Volvo S90

Gjeni S90 tuaj

Zgjidhni nga një sërë nivelesh të krijuara për të plotësuar dëshirat tuaja. Secili prej tyre ju ofron nivel të lartë të stilit, sofitstikim dhe teknologji , kështu që e tëra që duhet të bëni është të vendosni për baraspeshën e pajisjeve, luksin dhe sportivitetin që ju përshtatet.

Eksploro modelet S90

Krahaso llojet
Volvo S90 Momentum
Momentum

PREMIUM

Volvo S90 R-Design
R-Design

SPORT

Volvo S90 Inscription
Inscription

LUKS