Një njeri duke ecur drejt Volvo S90 të parkuar me R-Design

ELEGANCË E FRYMËZUAR

Volvo S90 R-Design

Sporty spirit meets elegant, modern luxury.

Një njeri duke ecur drejt Volvo S90 i parkuar me R-Dizajn

Luks dinamik

E krijuar për njerëzit që vlerësojnë një makinë dinamike, S90 R-Design përzihet me sofistikimin me sportivitet. Detajet e projektimit të jashtme dhe ngjyrat e vendosura në ton. Kabina ka një ndjenjë të ngjashme me kabinën, me tapiceri të posaçme lëkure, injeksione alumini Metal Mesh dhe vende sportive mbështetëse Contour.

Ndërto S90 tuaj me R-Design

Llojet R-Dizajn në detaje

Një pamje e ngushtë e grilës së Volvo S90 R-Design
Sportivitet i dukshëm

Karakteristikat e jashtme të dizajnit të jashtëm për R-Design përfshijnë pjesë të shkëlqyera të zi dhe tuba të dyfishtë të integruar.

Një pamje e ngushtë e krahëve anësorë dhe rrotave të aliazhit të Volvo S90 R-Design
Dëshironi ngarjen

Me një shasi Sport që ul lartësinë e udhëtimit me 20mm dhe me burime dhe dampers më të ashpra, S90 R-Design është ndërtuar për një eksperiencë më të mire të vozitjes.

Enterieri i Volvo S90 R-Dizajn
Enterier i fokusuar

Ulëset e konturuar në Nappa Leather / Nubuck, një temë me ngjyrë të drurit dhe timon me rrota të timonit të drejtimit krijojnë një fokus sportiv në kabinën.

Pamje profili të skajeve dhe rrotës së aluminit të Volvo S90 R-Dizajn
Rrota ekskluzive

Rrota të theksuara nga alumini me madhësi të ndryshme rrisin pamjen e fokusuar të S90 R-Dizajn

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëje atë për vete

Krijoni Volvo S90 tuaj perfekte. Zgjidhni nga paleta e gjërë e ngjyrave, spefikave dhe pajiseve.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Volvo S90 R-Dizajn në vend parkim shumë - katësh

Eksploroni modelin S90

Krahaso llojet
Volvo S90 Momentum
Momentum

PREMIUM

Volvo S90 R-Design
R-Design

SPORT

Volvo S90 Inscription
Inscription

LUKS