Volvo V40 Cross Country

Në qytet dhe më andej

Me pamje të ashpër, strukturë të fortë, lartësi të shtuar të udhëtimit, ky është haçbak-u për aventurën e përditshme.

Urban Explorer

Gati për aventurën

Volvo V40 Cross Country destinohet për njerëzit që jetojnë në qytet, por janë gjithmonë të gatshëm për një aventurë. Fenerët e rinj në formë T dhe rrotat e reja dinamike theksojnë individualizmin e saj. Ky është një haç i ashpër që kombinon stilin skandinav me personalitetin e një eksploratori. Lartësia e udhëtimit është e përshtatshme brenda dhe jashtë qytetit, ndërsa shkathtësia e saj e bën të përkryer për ndonjë ekspeditë.

AWD

Teknologjia jonë AWD me Tërheqje të Menjëhershme TM ju jep një avantazh, duke rritur qëndrueshmërinë e vozitjes dhe tërheqjes - në të gjitha sipërfaqet rrugore dhe kushtet klimatike. Kur kushtet ndryshojnë, rrotat me kapjen më të mirë marrin më shumë fuqi për të optimizuar vozitjen tuaj.

Filloni udhëtimin tuaj

Konfiguroni modelin tuaj V40 Cross Country ose bisedoni me një
përfaqësues Volvo, i cili do t'i përgjigjet çdo pyetjeje që ju mund të keni.