Volvo V60 duke tërhequr një varkë

Pajisje për V60

Zbuloni aksesorë që rrisin praktikën, komoditetin dhe shkathtësinë e automjetit tuaj.

Tuba  të dyfishta të ndara të bishtit në Volvo V60

KOMPLETI PËR STILIZIMI I EKSTERIERIT

Dinamizëm i shtuar

Dizajnuar për të theksuar karakterin dinamik dhe atletik të V60, kompleti i  jashtmëm i stilit  përfshin deflektorët e përparme dhe të pasme, mbulesat e pragut, një difuzues të pasmë dhe dy tuba të dyfishtë të integruar. Të gjitha pjesët janë me ngjyrë të trupit, pavarësisht nga diffseri i pasmë, i cili është në të zezë

E KRIJUAR PËR JU

Volvo V60 pako aksesorë

Pako aksesorë që ju ndihmonë të merrni më shumë prej Volvos juaj

Mbështetëse të forta dhe të qëndrueshme për këmbë
Pako mbrojtëse për interierin

Mbani brendësinë e V60 të pacenuar me dysheme të ashpër të koordinuara me ngjyrë për hapësirën e udhëtarit dhe ndarjen e bagazheve dhe një mbulesë praktike të parakolpës së çelikave.

Grilë mbrojtëse çeliku në pjesën e pasmen të Volvo V60
Pako për ngarkesë të brendshme

Përmirësoni hapësirën tuaj të ngarkesës me një grilë çeliku mbrojtëse që ndan në mënyrë të sigurtë ndarjen e pasagjerëve dhe të ngarkesës dhe një rrjet ngarkese sigurie.

Një njeri rregullon shufrat e kulmit në Volvo V60
Pako për ngarkesë të jashtme

Nxitni shkathtësinë e V60 tuaj me një bartës të ngarkesës, një çantë kyçe për kyçje dhe një kuti të mbuluar me 350 litra Volvo Design me ndriçim LED të integruar.

NË DETAJE

Eksploro të gjitha pajisjet

Zbuloni gamën e gjërë  të pajisjeve Volvo Cars të cilat ju ndihmojnë të krijoni V60 tuaj më të përshtatme për ju.

Shikoni të gjitha pajisjet

Ndërto V60 tuaj