Volvo V60 Momentum

INOVACIONE PREMIUM

Volvo V60 Momentum

Teknologji të përparuar, dizajn premium dhe pajisje. Kjo është esenca e Volvos moderne.

Pamje anësore e Volvo V60 Momentum

Zgjedhje intelegjente

Dizajni dallues dhe një standard i lartë i teknologjisë janë shenjat dalluese të Volvo V60 Momentum. Karakteristikat e jashtme përfshijnë dritat e plotë LED dhe binarët e integruar të çatisë. Teknologjia e zgjuar dhe vëmendja e përpiktë ndaj detajeve krijojnë një ndjenjë të mirëqenies në kabinën.

Ndërtoni V60 tuaj Momentum

Llojet e Momentum në detaje

Mbulesat, grile dhe dritat e Volvo V60 Momentum
Dizajn dallues

LED me nënshkrimin tonë të lehtë në formë T, një zgjedhje e rrotave aliazh të guximshme dhe binarët e çatisë me një përfundim të zi prej qymyrguri nxjerrin në pah pamjen e V60.

Hapsira e shoferit të Volvo V60 Momentum
Teknologji intelegjente

Ekrani 9 inç në qendër vjen i gjallë në kontaktin tuaj. I përgjegjshëm dhe i lehtë për t'u përdorur, tregon harta në një format të portreteve, kështu që ata janë më të lehtë për tu lexuar.

Ulëset e Volvo V60 Momentum
Rehati e vërtetë

Sediljet e rehatshme sigurojnë mbështetje të jashtëzakonshme, pavarësishtë se sa zgjatë udhëtimi, ndërkohë që sediljet shtesë Countour mund të përshtaten me nivele të reja.

Një shtënë detaje e timonit të aliazhit dhe krahut të përparëm të Volvo
Rrota të jashtëzakonshme

Zgjidhni rrota të zeza nga alumini 17-,18- ose 19-inç, pamje teknike që rrit karakterin atletik të V60.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëni atë për vete

Krijoni Volvo V60 tuaj të përkryer. Zgjidhni nga gama e gjërë ngjyrash, specifikash, dhe pajisje.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Gruaja po ecën drejt Volvo V60 të hapur, plot me valixhe

Zgjidhni llojin tuaj V60

Krahaso llojet
Volvo V60 R-Design
R-Design

SPORT

Volvo V60 Inscription
Inscription

LUKS

Volvo V60 Cross Country
Cross Country

AVENTURË