Volvo V90 drejtohet jashtë qytetit me kajak të montuar në kulm

Pajisje për V90

Aksesorë të dizajnuara nga Volvo Cars për të rritur bukurinë, sofistikimin dhe shkathtësinë e V90.

Pamje anësore e Volvo V90 e kthyer në të djathë

KOMPLET PËR STILIZIMI TË EKSTERIERIT

Dinamizëm i avancuar

Jepni V90 stilin tuaj me një stil të dizajnuar për të theksuar sofistikimin elegant të makinës. Përfshin një spoiler të përparuar të ngjyrosur të ngjyrave, mbulesave të pragut dhe një difuzor të pasmë me tuba përfundimtarë të integruar. Kit styling mund të personalizohet me një zgjedhje të futjeve të ndryshme të ngjyrave - krom, me shkëlqim të zi ose me ngjyra trupore - dhe opsionin për të mbajtur diffuzuesin e pasmë të zi.
Ndërto V90 tuaj

I KRIJUAR PËR JU

Pako pajisjesh për Volvo V90

Pako aksesorë që ju ndihmonë të merrni më shumë nga Volvo juaj

Volvo V90 boot equiped with the tough floor mat
Pako mbrojtëse e enterierit

Mbajeni brendësinë e pacenuar të V90 me mjete të ashpra të dyshemeve të koordinuara me ngjyrë për hapësirën e udhëtarëve dhe ndarjen e bagazheve

Volvo load carriers, an optional accessory from Volvo Cars
Pako për ngarkesë të jashtme

Nxitni shkathtësinë e V90 tuaj me një transportues aerodinamik të ngarkesës, një komplet çelësi të kyçjes dhe 350litër Volvo kutisë së kulmit .

Volvo V90 e  pajisur me rrjetin e sigurimit të ngarkesës
Pako e brendshme ngarkesore

Plotësoni hapësirën tuaj të ngarkesës me një grilë çeliku mbrojtëse, pjatë ndriçuese të ndriçuar të pasme dhe një rrjet sigurimi ngarkesash.