Trimimi i veturës terenike  Volvo V90 ngre një rrugë malore dredha-dredha

JU DËRGON MË MATANË

Volvo V90 Cross Country

Zbuloni një makinë ku aftësia e vërtetë e të gjitha rrugëve plotëson më të mirën e dizajnit skandinav dhe zejtarisë suedeze.

Volvo V90 Cross Country i parkuar pranë një kënete

Gati për çdo aventurë

E ndërtuar për të bërë më shumë aventura, vendi i Kryqit V90 do t'ju sjellë atje çdo herë, në rehati. Grilë e zezë me theks të kromit, shkëlqim me dritare të zeza dhe dy tuba të dyfishtë të integruar krijojnë një përshtypje të fuqishme. Rrota opsionale me aliazh 21 inç e përmirësojnë pamjen e qëllimshme. Brenda, ulëse të rehatshme vijnë të veshura me lëkurë të Lartë Nappa me qepje të kryqit. Dhe teknologjia e drivetrain si Control Hill Descent ju mban në lëvizje në kushte sfiduese.
Ndërto V90 Cross Country tuaj

Volvo V90 Cross Country në 360 °

Merrni një vështrim më të mirë

Eksploroni interiorin dhe eksteriorin e Volvo S60 me pamjen interactive 360°.

Volvo V90 Cross Country interior
TapToExplore
360view Backto360view
v90cc_low90_360experience

Cross Country në detaje

Close-up of front wheel of a Volvo V90 Cross Country fording a river showing the beautiful alloy wheels
Rrota ekskluzive

Rrotat e bukura të aliazhit, nga 19 inç në 21 inç, rrisin praninë e veturës terenike të V90. Prerja jonë karakteristike me diamant krijon një pamje të veçantë, të theksuar teknike.

Pamje e përparme e Volvo V90 Cross Country i cili i referohet stilit të gërshetuar
Stil i gërshetuar

Mbulesa e trupit me qymyr druri si dhe pllakat e përparme dhe të pasme ndihmojnë në mbrojtjen e karrocerisë së makinës. Rritja e pastrimit të tokës dhe rrotat prej 19 inç si standard plotësojnë pamjen e thyer.

Një veturë terenike  Volvo V90 Cross Country duke zbritur një pjerrësi të madhe duke demonstruar aftësitë e të gjitha makinave
I aftë për të gjithë rrugët

Vozitja me të gjitha rrotat japin besim shtesë në kushtet e vështira të vozitjes. Mënyra Off-Road rikalibron përgjigjet e makinës për të bërë më të lehtë lëvizjen jashtë rrugës.

Interieri I Volvo V90 Cross Country duke shfaqur zbukurimet Vlack Walnut
Zbukurime Black Walnut

Ekskluzive për vetura terenike , zbukurimet Black Walnut janë bërë nga arrë amerikane e Veriut me një model simetrik, krijuar duke përdorur furnirë të përshtatshëm .

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëje atë për vete

Krijo Volvon tuaj perfekte V90.  Zgjidhni nga paleta e gjërë gjyrash, specifikash dhe pajisje.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Pamje ajrore e Volvo V90 Cross Country duke ngarë përmes një pyelli skandinav.