Volvo XC40 R-Design u parkua në sfond me tre të rinj në plan të parë

GJENI XC40 TUAJ PERFEKT

Volvo XC40

Çdo XC40 është e kombinuar me dizajn ekspresiv me sjellje SUV të vërtetë. Zgjidhni njërën e cila ju përshtatet.

Volvo XC40 R-Dizajn është parkuar në strehën e një ndërtese

XC40 juaj, rruga juaj

Ne kemi krijuar kornizat XC40 që ju lejojnë të zgjidhni një variant që përputhet me jetën tuaj dhe shpreh kush jeni. Momenti përfshin teknologjinë e zgjuar dhe opsionet unike të ngjyrave. R-Design është XC40 në më dinamikën e saj, ndërsa mbishkrimi  mishëron luksin suedez në progresivitetin e tij.

Eksploro modelin XC40

Krahaso llojet
 Volvo XC40 Momentum trim
Momentum

PREMIUM

Volvo XC40 R-Design trim
R-Design

SPORT

Volvo XC40 Inscription trim
Inscription

LUKSOZ