Një grua largohet nga mbishkrimi Volvo XC40 i parkuar

LUKS MODERN

Volvo XC40 Inscription

Dizajn bashkëkohorë skandinav, materjale dhe veçori ekskluzive.

Një çift largohet nga Volvo XC40 Inscription i parkuar

Luks progresiv

Mbishkrimi XC40 ka të bëjë me luksin urban. Karakteristikat ekskluzive të projektimit të jashtme, një dallim  diskret dhe me opsione të veçanta të bojës së jashtme, që të gjithë ta dinë këtë është XC40 me një kthesë. Tapiceri prej lëkure dhe detajet dalluese krijojnë një ndjenjë begatie  në brendësi, ndërsa teknologjia e zgjuar ju vë në kontroll në lëvizje.
Ndërto XC40 Inscription tuaj

Llojet e mbishkrimeve në detaje

Pamje e përafërt e grilës së Volvo XC40 Inscription
Dizajn ekskluziv

Mbishkrimi XC40 ka një pamje të veçantë, me krom të përkulur për grilën e përparme dhe dritaret anësore dhe shinat e çatisë në alumin të ndritshëm.

Zgjedhësi i orëve të kristaleve Orrefors në mbishkrimin Volvo XC40
Luks Suedez

Një levë e kristaleve nga qelqeri Orrefors dhe Driftwood deco - një trajtim unik i drurit - krijon një ndjenjë autentike dhe bashkëkohore të zejtarisë në kabinën.

Sedilje luksoze nga lëkura në Volvo XC40 Inscription
Prekja premium

Tapiceri lëkure me rroba mbulon sediljet, pllakat e derës dhe krahun e krahut.

Shtënë e detajuar e dizajnit të rrotës së aluminit në Volvo XC40 Inscription
Qëndrim i duhu

Rrotat e mrekullueshme të aluminit me 18,19 ose 20 -inç i japin XC40 qëndrim edhe më të fushishëm në rrugë. Karakteristikat e Volvo Cars me prerje finale nga diamanti shtojnë cilësinë e çmuar dhe teknike të saj.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëjeni atë për vete

Krijoni Volvo XC40 tuaj perfekt. Zgjidhni nga gama e gjërë ngjyrash, specifikash dhe aksesorë.

Ndërtoni automjetin tuaj personal

Volvo me mbishkrim XC40, i shikuar nga lartë

Eksploroni gamën për XC40

Shikoni të gjitha specifikimet
Volvo XC40 Momentum trim
Momentum

PREMIUM

Volvo XC40 R-Design trim
R-Design

SPORT

Volvo XC40 Inscription trim
Inscription

LUKSOZ