Pronari i Volvo qëndron përpara Volvo XC40 në një platformë të parkimit

Specifikimet e Volvo XC40

Eksploro specifikimet e plota të XC40, nga zgjedhjet e motorit dhe dimensionet në rrota aliazhi.

Merrni pamjen e plotë

Zbuloni të gjitha tiparet dhe nivelet e disponueshme për XC40.

Pamja anësore e një Volvo XC40 parkuar në rrugë
Krahasimi i nivelit

Të gjitha llojet e nivelit XC40 kombinojnë dizajn dinamik, atletik me zejtarinë skandinave. Krahasoni secilën prej tyre për të vendosur se cila është e duhura për ju.

Mbyllja e distinktivit T5 në një Volvo XC40
Motori

Trenat e energjisë (mekanizmat energjike) avancuar dhe efikas që kombinojnë fuqinë e përgjegjshme me emisionet e ulëta për të bërë maksimumin e çdo automjeti.

Pamja e poshtëme e Volvo CX40 tregon paraqitjen e brendshme të sediljes nga lart
Dimensionet

Gjeni të gjitha dimensionet dhe matjet për çdo model në gamën XC40, nga kabina e pasagjerëve në madhësinë e ndarjes së ngarkesës.

Mbyllja e qendrës së konsolës në Volvo XC40 me funksionin nav satelitor
Karakteristikat

Lista e plotë e karakteristikave dhe teknologjisë në dispozicion për XC40 - sedan i shoferit i projektuar rreth jush - për ta bërë çdo ditë më të lehtë, çdo makinë më të mirë.