XC60 me cargo kuti të montuar në kulm të makinës,  e parkuar në rrugë malore

Aksesore për XC60

Kompletoni përvojën e mirë dhe dinamike të XC60 me Volvo Cars aksesore

Studio inçizim para Volvo XC60

KOMPLETI PËR STILIZIM TË EKSTERIERIT

Dinamizëm i avancuar

I dizajnuar për të rritur dukjen dinamike të XC60, pajimi i jashtëm me shumë stil përfshinë ngjitës të përparëm dhe të pasëm nga çeliku inox, duke theksuar tiparet e fuqishme SUV. Tubat e integruara të dyfishta të shkarkimit, gjithashtu të përbëra nga çeliku inoks  i kromuar e kompleton pamjen.Rrotat e bukura të aluminit 22-inç përfundohen me prekje.
Stilizo XC60 tuaj

I LANSUAR PË R JU

Pako aksesorë Volvo XS60

Pako aksesorë që ju ndihmonë të merrni më shumë nga Volvo juaj

Mushama të qëndrueshme, plastike dhe me cilësi të lartë
Pako mbrojtëse e enterierit

Mbajeni brendësinë e XC60 tuaj të pacenuar me dysheme të dyshemesë të koordinuara me ngjyrë për hapësirën e udhëtarëve dhe ndarjen e bagazheve, si dhe një mbulesë çeliku inoks.

Hapsira e ndarjes së bagazheve të Volvo XC60
Pako për ngarkim të brendshëm

Zhvilloni hapësirën tuaj të ngarkesës me një grilë mbrojtëse çeliku, pjatë ndriçuese të ndriçuar të pasme dhe një ngarkesë që siguron rrjetë që mban bagazhin tuaj nga lëvizja.

Një çift i shufrave të kulmit të montuar në Volvo XC60
Pako për ngarkesë të jashtme

Ngriteni shkathtësinë e XC60 tuaj me një zgarë aerodinamike të ngarkesës, një kyç mbyllje kompleti dhe një 350-litra Volvo design kuvertë me ndriçim LED të ndërtuar.

Në detaje

Eksploro të gjitha aksesorjet

Zbuloni gamën e plotë të aksesoreve yë Volvo Cars për të ndihmuar në krijimin e një XC60 që I përshtatet jetës suaj
Shikoni gjitha pajisjet

Ndërto XC60 tuaj