Volvo XC60 T8 Twing Engine Plug-in Hibrid  i parkuar

ZBULONI XC60 TUAJ PERFEKT

Modeli Volvo XC60

Çdo XC60 është i kombinuar me teknologji intuitive të fuqisë së rafinuar.Zgjidhni njërën e cila ju përshtatet.

Volvo XC60 i ri i parkuar në rrugët e qytetit, tani në dispozicion në dy lloje variantesh

XC60 juaj, rruga juaj

Kemi krijuar skicat e XC60 që ju mundëson të krijoni një llojë I cili përputhet me mënyrë se si jetoni, si dhe me mënyrën e sitlit tuaj, Momentum ju ofronë stilin premium dhe pajisjet ndërsa Incription kap shpirtin e luksit modern. Zgjidh R-Dizajn për qëndrim sportiv dhe Polesat Engineered për performancë të pastër.

Eksploro modelin XC60

Krahaso llojet
Volvo XC60 Inscription
Inscription

LUKSOZ

Volvo XC60 Momentum
Momentum

PREMIUM

Volvo XC60 Polestar Engineered
Polestar Engineered

PERFORMANCË

Volvo XC60 R-Design
R-Design

SPORT