Aksesorë për XC90

Zbuloni pajisje shtesë që përmirësojnë sofistikimin dhe shkathtësinë e automjetit tuaj.

Fuqi e sofistikuar

Krijoni një vështrim ekskluziv për XC90 tuaj me pakon tonë të shasive të dizajnuara për të përmirësuar natyrën vetëbesuese të automjetit në rrugë . Shasia e kyçur nga çeliku e vendosur përpara dhe në pjesën e pasme siguron një pamje të veçantë për të fituar një efekt elegant dhe të fuqishëm.
Dizenjoni XC90 tuaj

Eksploroni të gjitha pajisjet

Zbuloni gamën e plotë të aksesorëve Volvo Cars për t'ju ndihmuar të krijoni XC90 që i përshtatet jetës tuaj.
Shihni të gjitha pajisjet

Ndërtpmo XC90 tuaj