Aksesorë për XC90

Zbuloni pajisje shtesë që përmirësojnë sofistikimin dhe shkathtësinë e automjetit tuaj.

Fuqi e sofistikuar

Krijoni një vështrim ekskluziv për XC90 tuaj me pakon tonë të shasive të dizajnuara për të përmirësuar natyrën vetëbesuese të automjetit në rrugë . Shasia e kyçur nga çeliku e vendosur përpara dhe në pjesën e pasme siguron një pamje të veçantë për të fituar një efekt elegant dhe të fuqishëm.
Dizenjoni XC90 tuaj

I KRIJUAR PËR JU

Pako aksesorsh Volvo XC90

Pako shtesë që ju ndihmojnë të dilni më shumë nga Volvo.

Pako mbrojtëse e enterierit

Mbani brendësinë e XC90 tuaj të pacenuar dhe elegant me dysheme të ashpra dhe të ngjyrosura me ngjyra për hapësirën e udhëtarëve dhe ndarjen e bagazheve dhe një mbulesë praktike të parakolpit.

Pako për ngarkesë të brendshme

Përditësoni dhomën tuaj të bagazheve me një rrjetë sigurimi të ngarkesës, një grilë mbrojtëse prej çeliku dhe një pllakë zbukurimi me shirita të ndriçuar dhe elegant.

Pako për ngarkesë të jashtme

Zmadhoni shumëllojshmërinë e XC90 tuaj me transportues aerodinamik të ngarkesës, me anë të një kompleti mbylls vetëm me një çelës dhe 350-litërshe.

Eksploroni të gjitha pajisjet

Zbuloni gamën e plotë të aksesorëve Volvo Cars për t'ju ndihmuar të krijoni XC90 që i përshtatet jetës tuaj.
Shihni të gjitha pajisjet

Ndërtpmo XC90 tuaj